До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Одяг героїв 4 сезону "Емілі в Парижі", який нині можна придбати

Хоча перший сезон серіалу Netflix "Емілі в Парижі" не вирізнявся реалістичним зображенням французької моди, брак автентичності він компенсував яскравим та цікавим стилем усіх героїв. А чого ще чекати від Патриції Філд, всесвітньо відомої художниці костюмів, чий талант зробив Керрі Бредшоу з серіалу "Секс і місто" справжньою іконою стилю? Відтоді "Емілі в Парижі" рясніє незабутніми образами. Головна героїня, яку грає Лілі Коллінз, може з'явитися на тренуванні у стильному топі Chanel, доповнювати вбрання різноманітними беретами та кепками Dior, а також зачарувати всіх чорною сукнею, натхненою образом Одрі Гепберн.

На Емілі: шуба зі штучного хутра Missoni з колекції Pre-Fall 2024
На Емілі: шуба зі штучного хутра Missoni з колекції Pre-Fall 2024

"Моя мета — просто зробити так, щоб актори почувалися комфортно та мали цікавий і оригінальний вигляд, а не просто модний, — розповіла Філд про свій підхід в інтерв'ю журналу InStyle. У роботі їй допомагає костюмерка Мерилін Фітуссі. — Я люблю створювати образи, яких ви, можливо, ніколи раніше не бачили, але вони все ж таки привертають увагу. Адже саме такі речі залишаються в гардеробі надовго".

З четвертим сезоном "Емілі в Парижі" нас чекає ще більше феєричних образів. Мерилін Фітуссі далі самостійно творитиме свою стилістичну магію, адже Патриція Філд тепер лише консультує стилістів серіалу. У мережі вже з'явилися перші фото Лілі Коллінз у повному бойовому — хутряні вироби та кольорова шкіра кидають виклик мінімалізму (і можливостям маркетингового бюджету серіалу). Не менш стильний, а то й кращий вигляд мають інші героїні — Філіппін Леруа-Больє в ролі Сильві Ґрато та Каміль Раза у виконанні Каміль.

Хто з нас не любить модні новинки? Ми впевнені, що чимало прихильників шоу вже не можуть дочекатися побачити вбрання героїнь четвертого сезону "Емілі в Парижі". Тож поки ми передчуваємо зустріч із Емілі, наша команда прошерстила мережу в пошуках одягу з тизерів та промокадрів. Деякі речі, наприклад, жовту сумочку Silvia Tcherassi, можна легко впізнати, але інші, як сумка Germanier та капелюшки Maison Michel, стали справжніми знахідками.

Нижче ви знайдете наш офіційний гід по всьому, що вже можна придбати з гардероба героїв 4 сезону "Емілі в Парижі".

На Мінді: вінтажна сукня Thierry Mugler 1996 року, ремінь Andrew GN, чоботи Christian Louboutin і сумка Germanier.

На Емілі: жакет Possery, блуза By Malene Birger, спідниця Isabel Marant, сумка Silvia Tcherassi, шкарпетки Marni, підбори Sergio Rossi й приколка для волосся Lelet.

На Емілі: пальто Isabel Marant Étoile, чоботи Christian Louboutin, сумка Soeur, капелюх Maison Michel, а також валіза Rimowa в руках.

На Емілі: синій костюм, черевики Rabanne і сумка Pierre Hardy.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.