До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Десять найкращих засобів для тіла — щоб спробувати цієї весни

Нові та добре відомі засоби для тіла турбуються про гладкість і тонус шкіри й огортають ароматами.

Christine & Cory Kreiselmaier

Шкіра є нашим найбільшим життєво важливим органом і становить понад 90% поверхні тіла. Саме через шкіру ми дихаємо, виводимо токсини, регулюємо температуру (гомеостаз) і балансуємо наше тіло відповідно до зовнішнього тиску, погоди, але вона також піддається впливу зовнішнього стресу і довкілля. Наше тіло заслуговує на таку ж увагу, адаптовану до продуктів і процедур.

Реклама

Cosmetics 27

Крем для тіла Body Cream, Baume 27

"Для догляду за шкірою тіла існує так багато засобів, як функціональних, так і декоративних, але мені завжди було важко знайти засіб, який би поєднував у собі всі якості засобу для догляду за обличчям, — каже Мішель Еврар, засновниця Cosmetics 27. — Це привело мене до роботи над продуктом, який лікуватиме мою суху, зневоднену шкіру, а також задовольнятиме мої потреби в регенерації та відновленні".

Три роки розробки, випробувань, модифікацій, досліджень інгредієнтів, застосування та тестів — і ось формула готова. У складі крему — комплекс CICA-MA2, екстракти центелли азійської: азіатикоцид, мадекасоцид, азіатинова кислота, які працюють з протеомом шкіри (детально про нову теорію старіння, яка змінює підхід до догляду за шкірою, можна прочитати тут). Вони надають шкірі тіла пружності, тонусу, борються з ознаками старіння.

Mon Mou

Багатофункціональна щітка для тіла виконує три місії водночас: очищує, покращує кровообіг у шкірі й дарує розслаблення. На відміну від щіток для сухого масажу, Mon Mou можна використовувати із засобами для душу — м’які силіконові щетинки збивають їх у кремову піну. На бажання можна скористатися і зворотною стороною з об’ємними пухирцями — для масажу в зоні галіфе та плечей.

Силіконова щітка для масажу, релаксації та очищення тіла Soft Body Brush відтінку Nude, Mon Mou

Medik8

Скраб із набору для тіла Medik8 полірує шкіру: механічно — за допомогою гранул бамбука і натуральної пемзи, та хімічно — молочна кислота у високій концентрації розчиняє зв’язки між відмерлими клітинами та залишає шкіру сяйливою. Безцінно на початку весни, коли хочеться легкості.

Скраб для тіла з набору Smooth Body Exfoliating Kit, Medik8

Tree Hut

Цей крупнозернистий скраб пахне ваніллю, як свіжа булочка, і навіть склад нагадує перелік інгредієнтів десерту: цукор, олія авокадо, фісташка, макадамія, солодкий мигдаль. Засіб робить шкіру тіла сяйливою, добре зволоженою, аж маслянистою — ідеально для домашнього спа-ритуалу. Його теплий аромат підносить настрій та оповиває затишним коконом.

Зміцнювальний цукровий скраб для тіла Tropic Glow, Tree Hut

Susanne Kaufmann

Засіб із колекції Hypersensitive Body такий ніжний, що дозволений дітям від 3 років. У складі — заспокійливі інгредієнти: екстракт гриба Albatrellus, бісаболол, олія броколі та вітамін Е.

Лосьйон для чутливої шкіри тіла, Susanne Kaufmann

Matis

Попри потужні живильні властивості, легко вбирається, залишаючи оксамитове покриття. У складі — олія ши та багата вітаміном К олія сафлору, що зміцнює стінки кровоносних судин та надає шкірі еластичності.

Живильний та заспокійливий крем для тіла Réponse Body, Matis

Perricone MD

Гіалуроновий шот для тіла, цей крем містить DMAE — сполуку, що підвищує пружність шкіри, та екстракт бурих водоростей. Вони багаті на амінокислоти, антиоксиданти й вітаміни А і К.

Крем High Potency Hyaluronic Intensive Body Therapy, Perricone MD

Elizabeth Arden

Здатний підняти настрій одним своїм ароматом з нотами цитрусових, м’яти, чаю та лаванди, цей крем з екстрактом меду ще й чудово зволожує.

Крем для тіла Green Tea Honey Drops, Elizabeth Arden

Dior

Кругла пласка коробочка — кутюрна й ергономічна, як кажуть у Dior, — прикрашена знаменитим візерунком Oblique, а її живильний вміст універсальний — годиться для рук, губ та тіла.

Крем для рук, губ та тіла Le Baume, Dior

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.