До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

54-річна Дженніфер Лопес та 56-річна Сальма Гаєк позують без макіяжу

21 серпня світ відзначає день без косметики та макіяжу. І ось два свіжих в усіх сенсах зіркових приклади, який вигляд можна мати без тональних засобів. Зіркові коучі дня Сальма Гаєк та Дженніфер Лопес.

Дженніфер Лопес

"Без фільтра. Вся. Я. #ThisIsMeNow у 54 роки, осяйна та щаслива", — пише Джей Ло під публікацією з відео, де вона позує абсолютно без макіяжу (та наносить засоби з власної лінійки догляду). Повні брови гарної форми, бездоганний овал обличчя, чиста сяйлива шкіра. Гейтери дорікають зірці у зловживанні уколами краси, проте факт залишається фактом: вуста Дженніфер мають природній об'єм, а на чолі можна помітити зморшки.

Реклама

Подібний ефект зазвичай дають засоби з кислотами, що відлущують верхній шар шкіри, лазерні процедури та протисонцева косметика, які залишають вологе сяйво. А ще — регулярні тренування (про те, що таке Gym Skin, ми писали тут). Ну і — не будемо лицемірними — виняткова генетика.

Сальма Гаєк

Улюблениця соцмереж Сальма Гаєк, яку можна вважати королевою фото в купальниках, ніколи не вагалася, щоб викласти селфі без макіяжу або у не найвигіднішому ракурсі. Одне з останніх — з її відпочинку в Мексиці, де вона позує з шеф-кухарем, який тримає апетитну тарілку.

Що імпонує найбільше, — це те, що Гаєк здатна іронізувати щодо власної зовнішності. Червневе селфі вона супроводила підписом: "Отак прокидаєшся зранку — і рахуєш, скільки сивих волосинок та нових зморщок зіпсували свято".

Хочеться саркастично перепитати гейтерів: "Це достатньо прийнятне фото, щоб пройти цензуру на вміння шляхетно старіти?"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.