До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кайлі Дженнер зізналася, що зробила пластику грудей

Кайлі Дженнер зізналася, що зробила пластику грудей незадовго до народження доньки

Реклама

"У мене були гарні груди, просто шикарні... Хотіла б я ніколи їх не змінювати", — Кайлі Дженнер зізналася, що шкодує про пластичну операцію. У фіналі сезону "Сімейства Кардашʼян", який вийшов 27 липня, Кайлі відверто розповіла про операцію зі збільшення грудей. Вона зробила її за пів року до вагітності ("Не думала, що в мене буде дитина, коли мені буде 20").

Згодом народження дочки Стормі змусило її переосмислити багато рішень, які вона прийняла щодо власного тіла. "Якби вона (Стормі —ред.) захотіла щось зробити з власним тілом у свої 19, це розбило б мені серце, — сказала Кайлі. — Вона найкрасивіша в світі, і я хочу бути кращою мамою та кращим прикладом для неї…"

Це вже не перше зізнання Кайлі, якому передували роки заперечень. Так, у квітні 2023-го вийшов трейлер останнього сезону сімейного реаліті, в якому Кайлі каже, що "ніколи не торкалася" своєї зовнішності.

Нагадаємо, кілька років тому світ з азартом обговорював походження пухких губ Кайлі. Вона категорично заперечувала уколи філерів і присягалася, що використовувала спеціальну помпу для збільшення вуст. Тоді почалося божевілля — всі намагались повторити трюк зі скляною вакуумною помпою, якою нібито дівчина збільшила свої губи. Тоді мережею поширився флеш-моб Kyliе Lip Challenge, в результаті якого деякі користувачі отримали травми губ. Потім був камінг-аут: Кайлі попросила вибачення у всіх, кого вона вводила в оману, і зізналася, що її губи — результат застосування філерів.

У перервах між цими гучними подіями Кайлі запустила власну лінію косметики, яка стала неймовірно успішною (набори Kylie Lip Kits вважають класикою інста-макіяжу).

Така контроверсійна поведінка сприймається багатьма як певне лицемірство. Адже родина Кардашʼян-Дженнер, яка здобула надприбутки від дотримання гіперболізованих стандартів краси, сьогодні стверджує, що від них потерпає (від стандартів, не від прибутків, звісно).

Що тільки не рекламували й не продавали сестри та їхня "momager" Кріс Дженнер, від коригувального одягу та тренажерів для талії до косметики та засобів догляду за шкірою. Вони заробили мільярдні статки, експлуатуючи територію краси та невпинної б'ютіфікації. Сьогодні вони виставляють суспільству додатковий рахунок —начебто за надмірний тиск.

До речі, сама Кайлі продовжує заперечувати втручання у власне обличчя (очевидно, ін'єкції філерів вона такими не вважає). Люди, що певною мірою відповідальні за кризу самооцінки, яка наразі дуже поширена в суспільстві, мали б використовувати свій вплив на зміну стандартів краси, підтримуючи різноманіття та прийняття. Цікаво, чи довго чекати моменту, коли клан Кардаш'ян-Дженнер візьме на себе відповідальність, а не лише монополію нав'язувати власні правила гри.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.