До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Секс до Pure: чоловічий погляд. Щоденник Казанови, частина 2

Секс із дружиною нардепа у присутності нардепа, знайомство на похороні та безпритульний пес як наслідок роману, а також німфоманка майор СБУ – це лише деякі епізоди з життя Давида. Їх зафіксувала Карина Яковенко. Публікуємо другу частину. Першу можна знайти за посиланням

Давиду 41 рік. Пів життя він провів у стосунках з жінками; кількість партнерок, за його словами, підрахувати неможливо. Знайомився через профільні застосунки (Mamba, Pure тощо), у барах, через друзів та навіть на похороні. Ми знайомі давно; нещодавно я побачила його на Pure, про свій досвід з яким писала. Давид розповів про свої пригоди у застосунках для знайомств (в одному тількі Pure — 47 жінок) і не тільки.

Реклама

Pure Pleasure

Отже, показали у лазні. Скачав. Встановив. Оголошення написав. "Забезпечений. Адекватний. Без виносу мозку".

Когось глянув. Із фото. Без фото. Когось вподобав. Як у всіх застосунках: треба всіх "відлайкати" і далі дивитися на результат.

Пам’ятаю, була неділя. Відповіла одна дівчинка. Ну як дівчинка, 35—37 років. Я не люблю довгі листування. Зустрінемось, а там подивимося — це значно спрощує. Обговорюємо зустріч. Вона каже: "Давай іншим разом, сьогодні я йду до косметолога". Відповідаю: "То після косметолога тебе заберу". Вона: "Так незручно, в мене буде червоне обличчя". Відповідаю: "Мене не налякає, розслабся". Погодилася.

Я забрав її від косметолога на Позняках о 21:00. 15 хвилин на дорогу. Від моменту, як я відкрив їй двері свого автомобіля, до моменту, як зайнялися анальним сексом, минуло десь хвилин 17. Так я зрозумів, що Pure — те, що мені потрібно. Такого коефіцієнта корисної дії не дасть жоден застосунок.

Секс із вигодами

Вона каже: "Я підбираю коханців; якщо все нормально, якийсь час ми зустрічаємося". Мені підходить. Вона рієлторка, сама на себе працює. Це моя цільова авдиторія.

Потім, звичайно, почалося: дай $100 на косметолога. Але я нормально до цього ставлюся. Згодом вона продала мою квартиру дорожче за ринкову ціну, і ми обидва заробили.

Вона любить анал. Анал — і чудово. Потім почалися перепади настрою та якісь понти. Я це не люблю. Тому зробили паузу. Не бачилися місяці три. Потім списалися. Мені треба було продати квартиру. Кажу їй: "Продай і візьми собі комісію". Питає: "За скільки хочеш продати?" Кажу: "За $250 000". Сама роздрукувала оголошення, пішла порозклеювала по району, розмістила у спеціальних групах. Продала за 280 000. Заробила 8 400 комісії. Профіт.

Теорія хаосу

Другою була Валентина, 36. Таке враження, що з 16 до 28 років вона з нічного клубу не виходила. Розмовляю та не розумію: вона в собі чи ні? Бачу, що не під наркотиками, але вона їх стільки вже з'їла, що як вона розмовляє — це вражає. Я так під стимуляторами розмовляю, коли мені вже зовсім погано. Але ж я не слухати їх запрошую. Що мені з Валею поговорити 10 хвилин після сексу? Валька більше у клубі хороша, ніж у сексі. Вона номер два у моєму списку; поки що на паузі.

Так, я веду список. У Telegram спілкуюся та маркую. Імена повторюються. Буває, що і вік. Тому пишу ім'я, вік та кількість знаків оклику: це означає, на якому етапі і що чекати.

Алгоритми всюди різні. Чесно кажучи, спочатку я навіть не намагався використовувати жодні.

Щоб ти розуміла про жінок, яких я обираю, це не топмоделі. Їм усім за 30. Доглянуті, адекватні, свідомі. Зараз багато хто поїхав з України. Але незабаром повернуться, куди вони подінуться.

Аліна

Потім зустрів класну жінку. Досі спілкуємося. Вона у Франції зараз живе. Аліна. Моя однолітка чи молодша. З чоловіком розлучилася, має доньку. Якось у п'ятницю списалися, кажу: поїхали пообідаємо. Зустрілися у ресторані "Велюр". Приходить Аліна. Сказати, що красуня, не можу. Гарна, доглянута. Не худенька, але й не товста. Десь на межі.

"Я так люблю секс", — каже. І я розумію, що навпроти сидить моя копія, тільки жінка. Ми з нею потеревенили трохи; знайшли спільну мову за секунди. Можна щось робити та отримувати результат А; можна робити щось із любов'ю та цікавістю, буде А+. Ось у неї А+.

Наприклад, каже: "Я обіцяла тобі оральний секс у машині". Кажу: "Ну Аліна, не обов'язково. Вона: "Ні, я обіцяла. Ось у гараж заїдемо". Я кажу: "Аліна, ну що ти". Але беремо — та їдемо.

Кажу: "Аліна, ну давай, може, у тебе є подруги, зробимо нормальний двіж". Питає: "Тебе вистачить на двох?" Кажу: "Ну, намагатимусь. Тобі за мене соромно не буде".

Прощавай, зброє

Траплялися дні, коли було по чотири побачення. Без продовження, звісно. Чотирьох "відкастингував" — до обіду впорався. А з початку війни на Pure нових кандидаток не рекрутував.

Хоча ні, 4–5 місяців тому один раз зайшов – і одразу таку дівчину відхопив. Звати Олександра. Офігенна як людина. Секс окремо. Вона молодець. Порядна, гарна. Вона одна в мене була, приїжджала двічі —на тиждень упродовж 2–3 місяців. Я навіть не гнався за новими враженнями. То був кінець літа.

Одного разу пише: "Давиде, привіт. Треба зустрітися побалакати". Коли мені таке пишуть, розумію, що якась халепа. А якась халепа — це зазвичай "Я вагітна".

Відповідаю: "Пиши одразу, що сталося".

Вона: "Я хотіла зустрітися особисто".

Пишу: "Не парся, можна й так".

Вона: "У мене почалися стосунки з чоловіком, і я погодилася бути лише з ним. Тому хотіла сказати, що не зможу більше зустрічатися з тобою".

"Моя ти рідна!" — пишу (про себе: "Слава богу, не вагітна!") — "Я тебе обожнюю. Даю тобі місяць і нікуди не пропадаю". Я так неодноразово робив, до речі. Поверталися.

Кажу: "Іди пограй у цю гру, в тебе досвіду немає, в 30 з чимось тобі треба спробувати сім'ю зав'язати, розумію, і дітки потрібні. Іди пограйся, але я тебе бачу, я тебе знаю, з першого заходу ти туди не влізеш. Якщо ти 31 рік чи більше жила таким життям, повір, з першого разу буде складно. Я там був, розумію, про що кажу. У будь-якому разі, якщо потрібна моя підтримка та допомога, я поруч. Місяць-два тобі даю". Вона людина дійсно нормальна. Посміялися.

Це була моя остання жінка за минулі пів року.

Кількісні та якісні показники

Скільки всього було на Pure жінок? — 47. Враховуючи паузу, це десь за рік.

Мова суто про секс. Просто зустрічей було, звичайно, більше.

Жінок на Pure я поділю на такі категорії:

  • Жінки, які перебувають у стосунках, заміжні, шукають коханців. Їхні чоловіки про це не знають. Такі мене зазвичай не цікавлять – чоловіча солідарність.
  • Жінки, які розлучені, працюють. Не хочуть серйозних стосунків. Хочуть так само, як і я, добре провести час і потім займатися своїми справами, щоб ніхто нікому не виносив мозок. Ця схема найефективніша, і якщо в цій схемі до людини добре ставитися, то отримуватимеш добре ставлення до себе.
  • Молодші дівчата. Шукають розваги, з ким повисіти. Може, думають, що секс — то одна з їхніх валют. Моя позиція: зі мною треба займатися сексом, якщо любиш саме займатися сексом. "Віддячити" за те, що ти посиділи в ресторані і потанцювали в клубі — мені таке не треба. А ось займатися сексом, якщо любиш, — це годиться. Інший секс буде.
  • Молоді дівчата, які шукають чоловіка та стосунки. Під прикриттям "Мені не потрібні стосунки, я така вільна". Таких я добре знаю.

Собачі долі

Якось знайшов дівчинку на Pure. Марина, 28 років. Красива дуже. І ось вона каже: "Давай погуляємо, що ми весь час удома сидимо". Я не дуже люблю гуляти. Але вона гарна жінка, з нею можна і погуляти. Взяли вино — та пішли на Пейзажну алею. Погуляли. Це ще великої війни не було. І тут я розумію: починається, — я це одразу відчуваю. У мене є пес, я його взяв зі смітника. І в неї собака. І вона така: "Ось наші б собаки…"

Коли люди зустрічаються заради сексу, подивитися фільм, випити вина, а вранці піти у своїх справах на роботу — це одне. А тут я вже бачу спробу будувати стосунки. Я її розумію, у неї вік такий. Кажу їй: "Марино, ну давай якось без цього". Вона відповідає: "Це не те, що ти подумав", але я ж розумію, де "те", а де — "не те".

Собака

Знайомий ховав свого батька. На похороні я зустрів Юлю, чиясь там родичка. Ніколи не бачив її раніше і такий: "Ого, нічого собі". Дізнаюся, що Юлі 35 років. Вона з великою любов'ю до тварин, творча, займається флористикою. Сучка темпераментна.

Сидимо на поминках, 12:00. Думаю, як підкотити. Розпитую про тварин. Кажу, що в мене немає пса, думав купити. Вона така: "Ні. Не купуй. У мене біля будинку є цуценята". Кажу: "Так. Біля будинку. Твого".

Так з'явився у мене пес Рудік. З Юлею ми вже давно не спимо, але Рудік мені життя не дає й досі. "За своєю Юлею поїдеш скоро, Рудік", — кажу йому.

Про силові органи та німфоманію

Ще є історія про силові органи. Якось до мене привели майора СБУ. Ну як привели. Мій близький товариш вирішив піти на пілатес, тому що побачив тренерку дуже красиву. Майор була подружкою тренерки. Такі груди!

От спілкуємось, хто де працює. Вона така: "Я в СБУ". Я: "То ти чекістка! Іди сюди". Вона сидить, посміхається. Ще трохи її підколював. Не ображалась, очима кліпала. В результаті я пів року займався сексом з майором.

Майор виявилася німфоманкою. Страшною. Німфоманкою.

Слухай, кажу їй, — мені вже не 25 років. Відійди від мене. Я хочу просто полежати тихенько. А вона не може зупинитись.

Їй треба віддати належне. Що ти їй скажеш, те й буде. Але потім зламалася. Почалося: "Хочу бути з тобою". Я кажу: "В сенсі?" Вона каже: "Ну я закохалася. Ми так підходимо одне одному". Я подумав і кажу: "Людмило, вибач, але ні". Ось так: були собі нормальні силові органи — і зламалися.

Приховані наміри

Коли жінки на Pure пишуть, що шукають friends with benefits, — це брехня. Здебільшого вони хочуть стосунків, але розуміють, що залучити авдиторію можуть, лише подавши заявку на friends with benefits або one night stand. Тому що, коли вони в тобі бачать потенційного партнера, то починають себе по-іншому вести. Коли вони починають себе по-іншому ввести, то навіщо воно треба?

Записала: Карина Яковенко

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.