До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Візажистка Ісамайя Ффренч випустила помаду в формі пеніса

Ісамайя Ффренч, яка восени запустила власну лінійку макіяжу, створила скандальний продукт: помаду Lips Colour Infusion у хромованому футлярі, що анатомічно повторює форму пеніса.

Запуску передувала провокативна кампанія: Ісамайя позувала на фоні гігантської скульптури пеніса в дусі Джеффа Кунса, викладала еротичні знімання тощо. Sex sells — ця формула, цілком вірогідно, релевантна досі. Проте подивимося, як розгортатимуться події, — дроп (очевидно, приурочений до Дня святого Валентина) вийшов 2 лютого, але на сьогодні позначки Sold Out на сайті ще нема. UPD.: станом на 7 лютого всі примірники розкуплені.

Реклама

У складі помади — екстракт ягід асаї, олія черешневих кісточок, олія кісточок граната, солодкого мигдалю та жожоба — все для захисту від вільних радикалів та для зволоження. Також вона містить рицинову олію та віск, що допомагають утримувати вологу в шкірі. Веганська, cruelty-free формула та позначка "Виготовлено в Італії" додають аргументів на користь покупки. Але ціна в 95 доларів видається об'єктивно високою.

Форма помади своїм асиметричним нахилом віддалено нагадує про форми косметики Byredo, що її запускали Ісамайя з Беном Горемом.

Виходить два відтінки: чорний Vanity (з блискітками) та червоний Cardinal (червоне атласне покриття). Ось який вигляд на губах вони мають.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.