До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Секс до Pure: чоловічий погляд. Щоденник Казанови, частина 1

Секс із дружиною нардепа у присутності нардепа, знайомство на похороні та бездомний пес як наслідок роману, а також німфоманка майор СБУ — це лише деякі епізоди з життя Давида. Їх зафіксувала Карина Яковенко. Публікуємо першу частину.

Давиду 41 рік. Пів життя він провів у стосунках з жінками; кількість партнерок, за його словами, підрахувати неможливо. Знайомився через профільні застосунки (Mamba, Pure тощо), у барах, через друзів та навіть на похороні. Ми знайомі давно; нещодавно я побачила його на Pure, про свій досвід з яким писала. Давид розповів про свої пригоди у застосунках для знайомств (в одному Pure — 47 жінок) і не тільки.

Реклама

Барна культура

2021 рік, я півтора року як розлучений. Дівчата в барі у мене під будинком вже закінчилися — адже я мав секс з усіма, хто там бував постійно, заглядав час від часу та взагалі рухався. Одна з них, до речі, скульпторка, зробила мені дві двометрові скульптури, зі знижкою. Любила секс — та творити.

Якось прийшла дівчина, попросила бармена зі мною познайомити. Каже: "Мій чоловік дуже захоплюється сферою, в якій ви працюєте". Кажу їй: "Не питання, подарую чоловікові фірмові сувеніри. Залишу у бармена, заїдь забери, коли буде зручно". Вона взяла мій номер у бармена, коли я передав сувеніри, та почала писати. Запропонувала зустріч, щоб я її проконсультував щодо потенційної зміни роботи… У нас двічі був секс. Але я довго тримався.

Коли серед жінок почалися конфлікти через мене, зрозумів: треба трохи пригальмувати.

Бармен каже: "Давиде, ти задовбав. Ти входиш у контакт з усім, що рухається. Скільки можна?"

Настала весна, поруч інших барів не було (а я не люблю далеко ходити, — люблю, щоб все зручно).

Якось я парився у лазні, і там знайомі айтішники порадили мені застосунок Pure. Але до Pure був Tinder. Але історію треба розпочати раніше. Pure — це лише верхівка айсберга.

Pure. Приквел

Моє прагнення до інтернет-знайомств виникло у 2003 році. Це була Mamba. Навіть думав свій обліковий запис на Mamba продати з аукціону. Там є всі. По третьому колу. Мені відповідали жінки: "Ти нам вже писав. Ми з тобою бачились".

Потім я знайшов сайт, про який мало хто знає, — він призначений для свінг-знайомств з парами, з дівчатами і чоловіками. Багато цікавих історій було саме з того сайту. Це було майже 20 років тому. Я був молодий, презентабельний, мав хорошу машину та роботу.

Як правило, чоловік публікував там фото дружини, попередньо домовившись із нею про те, що вони хочуть зайнятися сексом з кимось третім. Моя анкета мала приблизно такий вигляд: "Красивий молодий хлопець, нічим не обтяжений, купа освіт, гроші є, все є". Мені тоді здавалося, що це працює.

Якось до мене приїхала пара з Полтави. До того ми місяць переписувалися, обмінювалися фотографіями. Спочатку листування із чоловіком. Потім листування із чоловіком та дружиною. То був тривалий процес попереднього узгодження. Врешті ми зустрілися. Повечеряли. Потім я замовив сауну. Щоб ти розуміла, це дорослі люди, жінці десь 48. Мені 23–24. Звичайно, було цікаво: з молодими я і так все перепробував, там було легко. Треба було увірватися до нової дорослої категорії, обрости цим досвідом. Цікаво було "з чоловіком його дружину", а не "з другом якусь дівчину". Є пікантний момент та емоція.

Після цієї історії на тому ж сайті знайшов дівчину. Дивлюся — вродлива. Думаю: "Що ти тут робиш? Треба з'ясувати". Зустрілися в ресторані "Караван", був такий у Києві навпроти "Укртрансгазу". Там я любив проводити побачення під час обідньої перерви, щоб заощадити час. А офіс мій був біля Байкового кладовища. Дорогою на побачення я там квіти купував.

Отже, приїжджаю. Сидить панночка, років 28. Красива. Вся обвішана прикрасами (вона працювала у магазині дорогих годинників на Бессарабці та колишній Червоноармійській. Давно то було). Поговорили, наче все нормально. Вона каже: "Зараз під'їде мій чоловік". Кажу: "Окей, хай приїжджає". Хвилин за 20 приїжджає чоловік її віку. Депутатський значок на жакеті, Toyota Land Cruiser. Гвардія молодих депутатів, молодий чувак із баблом. Такий, знаєш, у дошку свій хлопець. Ось я сиджу з його жінкою на побаченні, приїжджає чувак, який мене вперше бачить. Випили по 50. Це був вівторок чи середа. Він мене питає: "Що ти у п'ятницю?" Відповідаю: "Сам собі належу". "Погнали повисимо", — каже. Кажу: "Погнали".

Я був з грошима. Очевидно, вони шукали людей рівних собі за соціальним статусом, щоб під стимуляторами можна було подумати, що ми всі депутати. Поїхали з ними до "Ганеші" (популярний на той час нічний клуб у Києві). Потім до стрипклубу, потім — займатися сексом з його дружиною.

Потім я поїхав навчатися до Англії.

"Лягти на спину, думати про Англію"

В Англії було важко. Я там два роки був. Наших не було, та й я звик у чужій країні вступати у контакт з місцевим населенням. Це ж інтеграція. Треба потім щось дітям розповідати. Про культуру, держави та народи.

Дівчину знайшов, іспанку. Єдина перевага: вона курила гашиш, тому з нею було весело займатися сексом. А потім знайшов собі в університеті дівчину з Чикаго. У неї бабуся з України, але вона сама ніколи не була в Україні. Ми жили разом, писала мені всі роботи, тому що була native speaker. Коли з нею розійшлися, то я знайшов двох хлопців-англійців, які за пляшку Smirnoff (12 фунтів) і Coca-Cola мені робили те саме.

В Англії суворі закони щодо харасменту. Можна сісти на два роки за неналежний флірт. Сидіти за секс я не готовий.

Потім повернувся в Україну. У мене були стосунки з різними жінками. Жили разом. Потім був одружений. 2021-го розлучився. Почалася весна. Я втомився пити. І подумав: може, настав час знову застосувати свої сили на секс-ниві? Настав час "виводити техніку в поля".

Продовження буде.

Записала Карина Яковенко

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.