До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі весільні сукні з довгими рукавами для осінньої церемонії

Весільні сукні з довгими рукавами, безперечно, настільки елегантні, що сподобаються будь-якій нареченій. Згадайте весільну сукню Кейт Міддлтон Alexander McQueen, виготовлену з атласу і з мереживними рукавами, або вінчальний образ Off-White, створений покійним Вірджилом Алло для Гейлі Бібер. Цей непідвладний часу силует часто вибирають багато знаменитостей для особливої ​​події. У колекціях осінь-зима 2022/2023 ви знайдете десятки вишуканих варіантів для весільної церемонії – від лаконічних білосніжних суконь до романтичних образів з легкими рукавами.

Anne Barge

Легко здогадатися, чому весільні сукні із довгими рукавами до вподоби багатьом нареченим. Додаткова тканина надає будь-якій сукні витонченого і класичного вигляду, що ідеально пасує для відповідальної події. Крім того, сукні з довгими рукавами особливо актуальні, коли йдеться про осіннє або зимове свято. Придивіться до вінчального образу Anne Barge з делікатного мережива, сукні у вікторіанському стилі Monique Lhuillier Bliss Bridal або до мінімалістичного варіанту Halfpenny Bridal із напівпрозорим шлейфом.

Реклама
Halfpenny Bridal
Monique Lhuillier Bliss Bridal
Pronovias by Vera Wang

У нових колекціях осінь-зима 2022/2023 дизайнери дали волю своїй фантазії. Так, крім довгих мереживних рукавів, у колекціях з'явилися об'ємні рукави-буфи та варіанти з елегантними гудзиками. Romove Keveza показали сукню з відкритими плечима і легкими рукавами, Rivini by Rita Vinieris зробили ставку на сукню з верхом, виконаним у техніці макраме, Monique Lhuillier Bridal запропонували позачасовий білий образ, що повторює контури фігури, а Galvan Bridal продемонстрували сукню з довгими рукавами та відкритою спиною, яку можна надягти і після весільної церемонії.

Viktor & Rolf
Romove Keveza
Galvan Bridal
Rivini by Rita Vinieris
Monique Lhuillier Bridal

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.