До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нові фото з весілля Джастіна і Гейлі Біберів

30 вересня Джастін і Гейлі Бібери провели офіційну весільну церемонію, де зібрали своїх друзів і рідних. Пара обмінялася клятвами в церкві Somerset Chapel, а весільна вечірка минула в готелі Montage Palmetto Bluff у місті Блаффтон, що в Південній Кароліні. Через тиждень Гейлі нарешті поділилася першими світлинами свого вінчального образу.

Гейлі Бібер у весільній сукні Off-White

Для такої відповідальної події юна наречена вибрала силуетну сукню з мережива з відкритими плечима і довгим шлейфом. Образ розшили квітковими аплікаціями і перлинами різного розміру. Родзинкою вбрання стала чотириметрова фата, на якій вишили напис Till Death Do Us Part ("Допоки смерть не розлучить нас"). Автором весільної сукні став Вірджил Абло – креативний директор Off-White і Louis Vuitton Menswear. Дизайнер також поділився ескізом вінчального образу Бібер на своїй Instagram-сторінці.

Реклама
Весілля Гейлі і Джастіна Біберів

"Вірджил Абло, спасибі тобі за те, що втілив моє бачення і створив сукню моєї мрії, – подякувала дизайнерові Бібер. – Ти і твоя команда Off-White – неймовірні, і я безмежно вдячна за те, що одягнула ваше прекрасне творіння".

<b>эскизы платья Бибер</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.