До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкрасивіші весілля знаменитостей у 2022 році

У 2022 році багато знаменитостей нарешті узаконили свої стосунки та провели довгоочікувані весільні вечірки. Так, зіркова пара Дженніфер Лопес і Бен Аффлек тепер офійно зв'язали себе узами шлюбу – вони чекали на це більш ніж 20 років. Тим часом старший син подружжя Бекхемів одружився з Ніколою Пельтц, Кортні Кардаш’ян сказала заповітне "Так!" Тревісу Баркеру, а Борис і Керрі Джонсони організували пишне свято через рік після розпису. Vogue.ua згадує найкрасивіші весільні церемонії 2022 року, які найбільше запам’яталися.

Весілля Корні Кардаш'ян і Тревіса Баркера
Весілля Корні Кардаш'ян і Тревіса Баркера

Реклама

Весілля Дженніфер Лопес і Бена Аффлека

Однією з найбільш очікуваних урочистостей цього року було весілля Дженніфер Лопес та Бена Аффлека, яке відбулося 20 серпня 2022 року в сімейному маєтку в Райсборо, штат Джорджія. Пишне свято тривало усі вихідні, за які наречена встигла змінити три весільні образи Ralph Lauren. До вівтаря Лопес ішла в білій класичній сукні-колоні зі шлейфом та високим коміром, яка була прикрашена романтичними воланами, виготовленими з 500 метрів тканини. Потім наречена ще продемонструала вбрання з каскадними нитками перлів та сукню-русалку з вирізом у вигляді замкової свердловини, прикрашеним кристалами Swarovski. Це було особливе свято, про яке Дженніфер і Бен мріяли понад 20 років – воно знаменувало собою кульмінацію історії кохання пари.

Весілля Дженніфер Лопес і Бена Аффлека
Весілля Дженніфер Лопес і Бена Аффлека

Весілля Брукліна Бекхема і Ніколи Пельтц

У липні 2020 року Бруклін Бекхем освідчився Ніколі Пельтц – доньці інвестора-мільярдера Нельсона Пельцта та моделі Клаудії Геффнер, а 9 квітня 2022 року зіркова пара відсвяткувала весілля. Урочиста церемонія, на яку прибули приблизно 600 гостей, відбулася у сімейному маєтку нареченої в Палм-Біч. Усвідомлюючи, що в Україні триває війна, Бруклін і Нікола запропонували гостям зробити пожертви, щоб допомогти українським сім’ям і літнім людям, які постраждали внаслідок вторгнення російських загарбників. Цю ініціативу молоді зробили разом з гуманітарною агенцією Care. Церемонія одруження пройшла за юдейським обрядом у спеціально встановленому наметі в саду з виглядом на океан. Наречена надягла білу елегантну сукню Valentino Haute Couture з довгим шлейфом, мереживними рукавичками та ефектною вуаллю.

Весілля Брукліна Бекхема та Ніколи Пельтц
Весілля Брукліна Бекхема та Ніколи Пельтц

Весілля Бориса і Керрі Джонсонів

У минулому році тодішній прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон таємно одружився зі своєю коханою Керрі Саймондс, але головне свято пара вирішила перенести на 2022 рік. Отже, 30 липня закохана пара організувала весільну вечірку на території маєтку XVIII століття Дейлсфорд-гаус у графстві Глостершир. На території маєтку площею 1500 акрів із заміським будинком, занесеним до списку пам’яток архітектури І ступеня, оранжереєю, фруктовим садом у формі серця та басейном, було встановлено величезний білий намет, викладено пакунки сіна, щоб гості могли насолодитися святом. Як шанувальниця стійкої моди, Керрі відмовилася від купівлі дорогого вбрання й орендувала за 25 фунтів стерлінгів шовкову сукню Savannah Miller, вартість якої у продажу 3500 фунтів стерлінгів.

Весілля Керрі і Бориса Джонсонів
Весілля Керрі і Бориса Джонсонів

Весілля Кортні Кардаш’ян і Тревіса Баркера

Красиве кохання Корні Кардаш’ян і Тревіса Баркера викликає захоплення. Спершу музикант зробив пропозицію на березі моря в Монтесіто, прикрасивши пляж величезною композицією із червоних троянд у вигляді серця. Завершили сюрприз свічки, розставлені уздовж периметру. А тепер закохана пара відсвяткувала своє весілля в італійському Портофіно. Свято Кардаш’ян та Баркера відбулося на Villa Olivetta — в ідилічному маєтку дизайнерів Доменіко Дольче та Стефано Габбани. Наречена надягла єдину в своєму роді мінісукню Dolce & Gabbana Alta Moda з мереживом і атласним корсетом, натхненну італійською білизною 1960-х років. Вбрання доповнила ефектна вуаль, на якій були вручну вишиті квіти як символ середземноморських садів приморського міста, а також зображення Діви Марії.

Весілля Кортні Карадш’ян та Тревіса Баркера
Весілля Кортні Карадш’ян та Тревіса Баркера

Весілля Тіффані Трамп і Майкла Булоса

12 листопада молодша донька Дональда Трапма Тіффані вийшла заміж за мільярдера ліванського походження Майкла Булоса. Подія відбулася у маєтку Трампів Мар-а-Лаго у Флориді, а привітати молодят прийшло близько 250 осіб. Місце проведення свята було обрано не випадково – саме тут пройшло дитинство нареченої. Як весільне вбрання, Тіффані вибрала сукню ліванського дизайнера Елі Сааба, щоб виразити свою прихильність родині чоловіка. Пишна сукня з довгими рукавами була розшита блискітками і кристалами та прикрашена довгим шлейфом. Увечері наречена переодяглася у лаконічну білу сукню-бюстьє зі шлейфом та довгим розрізом.

Весілля Тіффані Трамп та Майкла Булоса
Весілля Тіффані Трамп та Майкла Булоса

Весілля Наомі Байден і Пітера Ніла

Услід за родиною Трампів своє весілля відсвяткувала старша онука Джо Байдена Наомі. Камерне весілля відбулося 19 листопада у Білому домі. Обранцем дівчини став американець Пітер Ніл, який працює у Джорджтаунському юридичному інституті. До вівтаря Наомі йшла в сукні Ralph Lauren з мережива шантильї з високим коміром і довгими рукавами, яку вона поєднала з шовковою фатою триметрової довжини та букетом білих квітів. Цікавою деталлю був той факт, що перли бабусі Наомі Роберти Буле були вшиті у шлейф нареченої. Наомі і Пітер увійшли до історії Білого дому, адже від 1800 року тут було проведено лише 19 весіль, зокрема, одне для президента Гровера Клівленда та 10 для перших доньок. Наомі — перша онука, яка вийшла заміж на легендарній території.

Весілля Наомі Байден і Пітера Ніла
Весілля Наомі Байден і Пітера Ніла

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.