До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Велике весілля: спадкоємиці родин Байденів та Трампів вийшли заміж

Минулий тиждень видався багатим на весілля для політичного істеблішменту США – спочатку під вінець молодшу дочку повів Дональд Трамп, а через кілька днів святкування вже перемістилися до сімейства Байденів. Під вінець вирушила онука Джо Байдена Наомі. Розповідаємо докладніше про урочистості.

Тіффані Трамп

12 листопада 29-річна Тіффані Трамп вийшла заміж за мільярдера ліванського походження Майкла Булоса. Подія відбулася у маєтку Трампів Мар-а-Лаго у Флориді. Пара познайомилася у 2018 році під час літнього відпочинку у Греції, а 2,5 року тому Булос зробив дівчині пропозицію та подарував на заручини каблучку з діамантом вартістю 1,2 мільйона доларів.

Реклама
Тіффані Трамп та Майкл Булос

Символічно Тіффані вибрала весільну сукню від ліванського дизайнера Елі Сааба, що додатково підкреслило зв'язок молодої родини з цією східною країною. У другому образі наречена віддала перевагу більш стриманому вбранню – на зміну пишній сукні, розшитій блискітками і кристалами, прийшов більш лаконічний та стриманий образ.

Тіффані Трамп з подружками нареченої

Місце проведення також було обрано не просто так. Саме тут пройшло дитинство нареченої. До того ж, тут можна було комфортно розмістити гостей церемонії, а їх було близько 250 осіб. Весільний торт був натхнений десертом Сільвії Вайнсток заввишки понад два метри, яким її батьки смакували на весіллі, коли вона була дитиною.

Дональд та Тіффані Трамп
Наомі Байден

28-річна Наомі Байден вийшла заміж на південному лужку Білого Дому, який став ідеальною локацією для її стриманого та камерного весілля. Обранцем дівчини став американець Пітер Ніл, який працює у Джорджтаунському юридичному інституті.

Наомі Байден та Пітер Ніл

Цікаво, що одруження Наомі стало першим у Білому Домі за останні два десятиліття, проте ці стіни бачили вже 19 весіль. Церемонію було закрито для преси. Як і передбачалося, наречена вибрала весільну сукню Ralph Lauren – одного з найголовніших брендів у США. Вибір зроблений був на користь класичного силуету та елегантного мережива. Особливе враження на присутніх справила триметрова фата, що вкриває голову нареченої. Цікаво, що обручка, яку подарував наречений – раніше належала його бабусі.

Наомі Байден

Весілля також було розраховане на 250 осіб. Почалося воно з того, що молодята вранці розписалися, потім був обід у родинному колі і згодом вечірні танці. Займався його організацією відомий у США Браян Рафанеллі, послуги якого оцінюють від 250 000 доларів. Родина Байденів сплатила всі витрати на церемонію.

Наомі Байден та Пітер Ніл

"Було радісно спостерігати, як Наомі росте, дізнається, хто вона така, і створює для себе таке неймовірне життя. Тепер ми сповнені гордості за те, що вона обрала Пітера своїм чоловіком, і для нас велика честь вітати його в нашій родині. Ми бажаємо їм днів, повних сміху та кохання", — йдеться у офіційній заяві Джо та Джилл Байденів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.