До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

45 найкращих убрань знаменитостей на весіллях

Кожен, кого хоч раз запрошували на весілля, знає, як складно вибрати відповідне до події вбрання. Як одягнутися так, щоб вразити присутніх, але не затьмарити нареченої? Що вдягнути, щоб почуватися легко й комфортно впродовж усього дня чи на вечірці?

Дібрати вдале вбрання на весілля складно, але можливо. Як приклад, розглянемо, які вбрання вибирають знаменитості для подібних урочистостей. Скажімо, Зендая, завітала на весілля друга в елегантному ансамблі Valentino карамельного кольору. Брук Шилдс з’явилася на весіллі Тома Круза та Кеті Голмс у червоній оксамитовій сукні, а Дженніфер Лоренс прийшла на весілля Емі Шумер у легкій плісованій сукні рожевого кольору. Інші зірки віддають перевагу вечірнім образам — наприклад, Гейлі Бібер відвідала весілля подруги в обтислому чорному міні Saint Laurent, а Кайлі Дженнер на церемонії одруження Бібер з’явилася в розкішній золотій сукні.

Реклама

Коли йдеться про королівські весілля, знаменитості вибирають убрання відповідно до правил, яких треба дотримуватися. Амаль Клуні приїхала на церемонію принца Гаррі та Меган Маркл в елегантному жовтому вбранні, а Наомі Кемпбелл відвідала свято князя Альберта II в зеленій шовковій сукні з квітчастими аплікаціями. Однак найкраще з весільною модою дають собі раду справжні королівські особи, зокрема герцогиня Кембриджська, яка не раз демонструвала вишукані й стримані вбрання на врочистостях.

У цьому матеріалі Vogue згадує 45 найкращих убрань знаменитостей, в яких вони з’являлися на весіллях.

Текст: Gladys Lai (за матеріалами vogue.com.au)

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.