До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перші світлини з весілля Дженніфер Лопес та Бена Аффлека

Найочікуваніше весілля цього року нарешті відбулося – Дженніфер Лопес та Бен Аффлек, які таємно розписалися минулого місяця, нарешті влаштували пишну урочистість. Офіційних світлин зі свята ще немає, але до мережі вже потрапили кадри, зроблені дроном. На них можна побачити, що Дженніфер Лопес пішла проти традицій і попросила всіх гостей надягти білий одяг.

Пишну церемонію пара вирішила провести в рідному для Бена Аффлека місці – в його маєтку неподалік міста Саванна, штат Джорджія. Цей старовинний будинок актор купив ще 2003 року – збудований він у найкращих традиціях архітектури американського Півдня. До маєтку прилягає 87 акрів землі, допомагаючи зберігати його приватність. Примітно, що одружитися з Дженніфер Лопес Аффлек хотів у цьому будинку ще 19 років тому, і навіть планував збудувати там дерев'яну каплицю, проте у 2004-му пара розлучилася. Але мрії мають збуватись і 20 серпня 2022 року вони таки влаштували свято своєї мрії, а ми в очікуванні офіційних світлин розглядаємо аерозйомку.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.