До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Всі весільні сукні Дженніфер Лопес

Дженніфер Лопес та Бен Аффлек відсвяткували весілля у суботу, 20 серпня, з сім'єю та друзями у своєму маєтку в Райсборо, штат Джорджія, у заповіднику Гемптон-Айленд за межами міста Саванна. Пишне весільне свято тривало усі вихідні. Дженніфер мала конкретне бачення всіх подій протягом весільного уікенду, і щоб допомогти втілити їх у життя, вони найняли зіркового організатора Коліна Ковї. Попри масштаб свята, за весільними образами Дженніфер Лопес було не менш цікаво спостерігати.

Дженніфер Лопес у сукні Ralph Lauren

Усьго у нареченої було три весільних сукні із колекції Ralph Lauren, які складали лінійку її вечірніх образів. Весільне вбрання, яке Лопес носила під час церемонії, було головною сукнею нареченої. Понад 1000 хусток і 500 метрів тканини були розрізані на оборки, щоб створити неземну версію класичної сукні-колони Ralph Lauren з високим коміром. Потім вручну були прикріплені волани, створюючи об'ємну романтичну спідницю. Рукави були прикрашені каскадними оборками, а додатковий драматичний шарм образу додавала довга фата.

Реклама
Ескіз весільної сукні

Бен Аффлек доповнив образ нареченої класичним білим жакетом-смокінгом Ralph Lauren Couture, чорними штанами та чорною краваткою-метеликом. Усі п'ятеро дітей також були в образах Ralph Lauren. 45-хвилинна церемонія проходила під білим металевим каркасом церкви, створеної спеціально для цього випадку у саду за будинком з видом на річку Норт-Ньюпорт. Структура арки була прикрашена дельфініумами.

Дженніфер Лопес у сукні Ralph Lauren

Після церемонії сім'я та друзі -– всі одягнені в біле – зібралися на коктейльному прийомі у будинку, перш ніж вирушити на вечерю, за яку відповідав шеф-кухар Брюс Моффетт та Cru Catering. Вечірнє свято завершилося тортом Minette Rushing Custom Cakes, танцювальною вечіркою під керівництвом DJ Dubz та феєрверком. Пізніше Дженніфер одягла ще дві сукні Ralph Lauren, одну з каскадними нитками перлів, а іншу – сукню-русалку з вирізом у вигляді замкової свердловини, прикрашеним кристалами Swarovski. Над другою сукнею 30 людей працювали понад 700 годин, щоб "вручну вишити сукню з перлів мікроскладками з шовкового тюлю, крихітними перлинними прикрасами та кристалами Swarovski", — поділився Ральф Лорен.

Друга весільна сукня Дженніфер Лопес
Ескіз другої весільної сукні Дженніфер Лопес

Третя весільна сукня Дженніфер Лопес була не менш вражаюча, ніж попередні дві. Витончений силует русалки з вирізом у вигляді замкової щілини, прикрашений кристалами Swarovski різної форми та відтінків білого, доповнювався напівпрозорим хомутом-фатою з органзи.

Третя весільна сукня Дженніфер Лопес
Ескіз третьої весільної сукні Дженніфер Лопес

Весілля пари знаменує собою кульмінацію історії кохання, що триває понад 20 років. Вони познайомилися 2001 року під час знімання фільму "Джільї". У листопаді 2002 року Бен зробив Дженніфер пропозицію з рожевим діамантом вагою 6,1 карата бренду Harry Winston. Але за день до церемонії у вересні 2003 року пара оголосила, що вирішила відкласти весілля через надмірну увагу ЗМІ. "Коли ми серйозно обмірковували можливість найму трьох різних "наречених-приманок" у трьох різних місцях, ми зрозуміли, що щось не так", – ідеться у спільній заяві пари. "Ми почали відчувати, що дух того, що мало стати найщасливішим днем ​​у нашому житті, може бути скомпрометований. Ми відчували, що те, що мало стати радісним і священним днем, може бути зіпсовано для нас, наших сімей та наших друзів".

Дженніфер Лопес у сукні Ralph Lauren

Вони офіційно розлучилися у січні 2004 року. Дженніфер вийшла заміж за Марка Ентоні і народила близнюків, Макса та Емме, а Бен одружився з Дженніфер Гарнер, від якої у нього троє дітей. Коли ці стосунки закінчилися, вони продовжили зустрічатися з іншими, але врешті-решт повернулися одне до одного у квітні 2021 року. Через рік, після того, як Дженніфер була помічена в рідкісному яскраво-зеленому природному діаманті квадратної форми, обрамленому білими трапецієподібними діамантами, вона підтвердила, що заручена з Беном удруге, і ці двоє знову здивували фанатів, коли зв'язали себе шлюбом у Лас-Вегасі в червні.

За матеріалами: vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.