До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Весільні сукні знаменитостей з маленькими грудьми

"Сексуальність – це не про розмір грудей, це про те, що в голові", – якось сказала Камерон Діас. Ми абсолютно згодні з американською актрисою. Ба більше, багато весільних суконь здаються набагато вишуканішими саме на наречених з невеликими грудьми. Згадайте вінчальну сукню Одрі Гепберн у вікторіанському стилі з об'ємними плечима Pierre Balmain, вбрання Zuhair Murad з довгими рукавами з делікатного мережива топмоделі Девон Віндорз або сукню Кейт Мосс у білизняному стилі у відтінку айворі авторства Джона Гальяно. Vogue.ua згадує найкрасивіші весільні сукні знаменитостей з маленькими грудьми.

Девон Віндорз

Значною перевагою маленьких грудей є можливість носити елегантні сукні без бретельок в будуарному стилі і мати при цьому вишуканий і стильний вигляд. Так, Жизель Бюндхен в якості другої весільної сукні вибрала лаконічну slip-dress на тонких бретельках, яку можна носити і після головної урочистості, а Аріана Гранде сказала заповітне "Так!" у сукні-бюстьє з відкритою спиною легендарної дизайнерки Віри Вонг. Тим часом, якщо ви хочете візуально скоригувати розмір грудей, є кілька секретних стилістичних прийомів, які часто використовують знаменитості. Наприклад, Шарлотта Казірагі надягла білу атласну сукню Chanel Haute Couture з об'ємним драпіруванням в ділянці грудей, яке додає недостатнього об'єму, Нікола Пельтц вибрала сукню з убудованими чашками, а Олімпія фон унд Арку-Ціннеберг зробила ставку на образ з великим графічним візерунком, доповнений акуратним кейпом, що прикриває груди.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.