До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Усі подробиці весільного образу Кейт Мосс

1 липня 2011 року легендарна модель 1990-х Кейт Мосс побралася з гітаристом групи The Kills Джеймі Хінсом. Пара відгуляла пишне весілля, на яке було запрошено 138 гостей. Церемонія одруження відбулася у церкві Святого Петра, після чого закохані запросили всіх гостей до свого будинку для продовження святкування. Романтичне британське весілля проходило в дусі 1920-х років, як і мріяла наречена, а її шлюбна сукня увійшла в історію як одне з найкращих творінь Джона Гальяно. 16 січня, в день народження супермоделі, Vogue.ua згадує всі подробиці культового весільного образу Кейт Мосс.

Джон Гальяно і Кейт Мосс, 2011

Створення весільної сукні Кейт Мосс довірила своєму другові і відомому дизайнеру Джону Гальяно. Легка напівпрозора сукня А-силуету з шовкового тюлю у відтінку айворі була прикрашена ніжною блискучою вишивкою і кристалами. Дизайнеру треба було розробити сукню, яка б відображала епоху Великого Гетсбі. Гальяно чудово впорався з цим завданням. На створення весільної сукні його надихнув образ Зельди Фіцджеральд, американської письменниці і художниці, яка втілює безтурботні ідеали 1920-х років. "Сукня Кейт для мене стала, якоюсь мірою, символічною, — зізнався в одному з інтерв'ю Гальяно. — Блискітки на ній викладено у вигляді пір'я птаха Фенікса, який завжди відроджується з попелу...".

Реклама
Весілля Кейт Мосс і Джеймі Хінса, 2011
Весільна сукня Кейт Мосс
Кейт Мосс у весільній сукні John Galliano

"Кейт його найбільша муза, і він ніколи, ніколи не збирався підводити свою подругу", поділилося джерело. "Гальяно зшив сукню для її 21-го дня народження, сукню на її 30-річчя, а також шоу JohnGalliano було її дебютом у кар'єрі. Так що цього весільного дня багато чого злилося воєдино".

Кейт Мосс у весільній сукні John Galiano
Фата Кейт Мосс
Кейт Мосс у весільній сукні John Galiano

Не менше уваги дизайнер приділив і фаті нареченої. Напівпрозора вуаль була прикрашена складною вишивкою, паєтками, намистинами і атласною стрічкою. Щоб закріпити фату, Мосс вибрала шапочку-джульетку, віддаючи данину поваги весільному образу Грейс Келлі. Завершили образ туфлі Manolo Blahnik з блакитними устілками, адже згідно з англійськими традиціями, щоб шлюб був вдалим, нареченій треба надягти "щось нове, щось старе, щось узяте в борг і щось блакитне".

Весілля Кейт Мосс і Джеймі Хінса, 2011
Весілля Кейт Мосс і Джеймі Хінса, 2011
Весілля Кейт Мосс і Джеймі Хінса, 2011
Весілля Кейт Мосс і Джеймі Хінса, 2011

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.