До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ексклюзив: всі деталі весільного образу Влади Седан

Ще в березні 2020 року український захисник англійського клубу Манчестер Сіті, футболіст національної збірної України Олександр Зінченко і спортивна журналістка Влада Седан стали чоловіком і дружиною. Пара скромно розписалася у Великій Британії, а власне врочистості запланували на літо. 24 серпня молода пара, яку часто називають "українськими Бекхемами", відсвяткували пишне весілля на території заміського комплексу Києва Mayachok Event Hall. Vogue.ua першим дізнався подробиці весільного образу Влади Седан.

свадьба Александра Зинченко и Влады СеданВесілля Олександра Зінченка й Влади Седан

Наречена вибрала макіяж з акцентом на очі в карамельно-рожевій колірній гамі й зібрала волосся в недбалий жмуток. Для церемонії одруження наречена вибрала силуетне вбрання ізраїльського модного Дому Galia Lahav, який називають перлиною весільної моди Тель-Авіва.

Реклама
Свадебное платье Влады СеданВесільна сукня Влади Седан

Одягти вінчальне вбрання цього легендарного бренду мріють наречені в усьому світі, і Влада стала однією з них. Вона вибрала жіночну й елегантну сукню-рибку з підкресленою лінією декольте й довгим складним шлейфом. Сукня з колекції Lе Secret Royal I під назвою Ms. Elle натхнена образом королівського білого павича й прикрашена розкішною вишивкою, кристалами та перлами. Образ доповнила лаконічна біла фата й блискучий обруч.

Влада Седан у весільній сукні Galia Lahav
Влада Седан в свадебном платье Galia LahavВлада Седан у весільній сукні Galia Lahav

Другим вбранням для врочистої події стала весільна сукня з колекції Berta Bridal Couture весна-літо 2020. Силуетна сукня з глибоким V-подібним декольте була розшита сотнями дрібних кристалів і срібною ниткою, завдяки чому ефектно виблискувала у світлі софітів. Наречений був одягнений в total-образ Dolce & Gabbana.

Свадьба Александра Зинченко и Влады СеданВесілля Олександра Зінченка й Влади Седан
Свадьба Александра Зинченко и Влады СеданВесілля Олександра Зінченка й Влади Седан

Обидва вбрання нареченої доповнили босоніжки Jimmy Choo: до весільної сукні Galia Lahav Влада вибрала елегантну пару взуття з перлинами, а до Berta Bridal Couture — вишукані босоніжки з глітером. Вишуканий букет нареченої складався з білих півоній. На відміну від заручин, на які Зінченко подарував своїй нареченій прикрасу з великим жовтим діамантом обгранкування "кушон" Tiffany & Co, свій союз зіркова пара скріпила обручками Quatre Classique — знаковою моделлю ювелірного Дому Boucheron. Руку Влади прикрасила каблучка із жовтого, білого й рожевого золота з коричневим PVD-покриттям і розсипом діамантів круглого обгранкування, а Олександр вибрав класичну модель з графічним тисненням без діамантової доріжки.

Весілля Олександра Зінченка й Влади Седан
Свадебный образ Влады СеданВесільний образ Влади Седан
Обручки Олександра Зінченка й Влади Седан

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.