До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ріта Ора у вінтажній весільній сукні YSL у своєму новому кліпі

Зараз вінтажна мода набула величезної популярності серед знаменитостей – як на червоних доріжках, так і поза ними – особливо це стосується найрідкісніших речей з подіумних колекцій. Так, Кім Кардаш'ян зʼявилася на Met Gala 2022 у золотій сукні, яку раніше носила Мерилін Монро, а Ріанна оголосила про свою вагітність у жакеті Chanel, який був розроблений Карлом Лагерфельдом для колекції осінь-зима 1996/1997. Тим часом Майлі Сайрус вирішила надіти вінтаж YSL для свого останнього синглу Flowers — у її випадку сукня з вирізом і капюшоном з колекції ю Yves Saint Laurent осінь-зима 1991/92 представлена в металізованому ламе. Найновіша зірка, яка також зробила ставку на вінтаж — Ріта Ора. Співачка вибрала весільну сукню Yves Saint Laurent 1987 року для свого нового кліпу.

Ріта Ора у вінтажній весільній сукні YSL
Ріта Ора у вінтажній весільній сукні YSL

Реклама

У кліпі на пісню You Only Love Me британська попспівачка грає майбутню наречену, яка, здається, дуже хоче вийти заміж. (Цікаво, що у відео також є епізодичні ролі деяких найближчих і найвідоміших друзів зірки, зокрема Шерон Стоун, Джоді Тернер-Сміт, Крістен Стюарт і Ліндсі Лохан, які надсилають їй найкращі вітання з нагоди її визначного дня ). Ора одягає свою весільну сукню – надзвичайно рідкісну модель кольору слонової кістки Yves Saint Laurent з колекції осінь-зима 1987/1988 року із ефектною тюлевою вуаллю та романтичними рукавами (усе було прикріплено до сукні), з великих архівів Shrimpton Couture.

Ріта Ора у вінтажній весільній сукні YSL
Ріта Ора у вінтажній весільній сукні YSL

Це сталося після того, як друга знаменита любителька вінтажу, Майлі Сайрус, вирішила у відеокліпі вдягти вінтаж YSL — сукню з вирізом і капюшоном з колекції осінь-зима 1991/92 Іва Сен-Лорана, втіленій в металізованому ламе, яку вона вдягла в промороліку свого останнього синглу "Квіти".

"Том [Іребаут, стиліст Ори] зв'язався зі мною, щоб дізнатися, чи є в мене щось неймовірне для весільного образу, тому що він ще не знайшов правильну сукню. Тільки-но я побачив його референси, я відразу зрозумів, що насправді в мене є саме та сукня, яку він шукає, — розповідає вінтажний дилер Чері Балч про те, як ця сукня потрапила до кліпу Ріти. — Вона пролежала в моїх архівах досить довго, чекаючи свого часу — я думаю, Ів був би радий побачити, як ця сукня пасує співачці". Ріта є нареченою і в реальному житті — нещодавно вона підтвердила, що вийшла заміж за режисера Тайку Вайтіті на приватній церемонії минулого року. Без сумніву, її сукня для цього випадку виявилася такою ж чудовою.

Оригінальна сукня, але чорного кольору, яку модель носила на подіумі
Оригінальна сукня, але чорного кольору, яку модель носила на подіумі

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.