До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: нові весільні колекції сезону весна-літо 2023

Попри війну і складні обставини в Україні, життя триває. Про це свідчить кількість укладених шлюбів, яка у 2022-му зросла у порівнянні з попереднім роком. За статистикою, за рік війни українці відзначили на 4,3 % більше весіль, ніж до цього. Така позитивна динаміка свідчить про те, що немає перешкод для справжнього кохання. Більшість пар зараз вибирають більш стримані та камерні церемонії, які назавжди залишать теплі спогади про цей щасливий день. Звісно, кожна наречена мріє бути особливою в день весілля, а отже одне з найголовніших питань — де знайти ідеальну весільну сукню. Vogue.ua зібрав найкращі весільні речі в колекціях українських брендів — від романтичного та елегантного вбрання до спідньої білизни.

Реклама

Total White

Знайти сукню своєї мрії можна в колекції українського бренду Total White, який спеціалізується на виготовленні весільних речей. До колекції Unity увійшли елегантні сукні різних фасонів і довжини. Наприклад, тут ви можете знайти корсетне плаття приталеного силуету, яке складається з мінімалістичної спідниці і корсету зі зборками з органзи ручної роботи, або витончену сукню-кейп вільного силуету. Також бренд представив сучасні короткі сукні з прозорими невагомими накидками як альтернативу традиційним сукням до підлоги.

BALYKINA Bridal

Український бренд BALYKINA, що спеціалізується на вечірньому вбранні, представив нову весільну колекцію. Окрім сукні-трансформера, яка є знаковою річчю для бренду, до колекції увійшли небанальні сукні з сексуальними деталями і ефектними вирізами, прикрашені лелітками та пір’ям. Бренд подбав про те, щоб кожна наречена могла знайти сукню для свого свята. Коротке вбрання підійде для камерного весілля та запальних танців, а сукня з масивним подолом із тафти — для офіційної частини церемонії. Також до колекції увійшли мінімалістичні максі- та мінісукні-бюстьє, кейпи зі шлейфом, декоровані пір’ям корсети та корсетні сукні з деталями, що нагадують пелюстки троянд, складеними вручну.

bæd stories

Український бренд спідньої білизни bæd stories запустив нову весільну колекцію, що переосмислює рольову білизну та асоційовані з нею стереотипи. Розроблена з акцентом на ніжності та романтичному шармі, ця весільна колекція пропонує тематичну білизну, яка підійде для першої шлюбної ночі, медового місяця чи річниці. Нова колекція представляє збалансоване поєднання класичних весільних образів — невинних, але відверто сексуальних — із сучасними, зухвалими акцентами. Бренд пропонує лінійку бюстгальтерів, трусиків, корсетів та аксесуарів, які дозволять створювати власні образи.

WONA Concept

Український бренд весільних та вечірніх суконь WONA Concept представляє нову колекцію Miami Bliss, натхнену сонячними пляжами Маямі. До лінійки увійшло 20 унікальних суконь — від елегантних варіантів силуету "русалка", прикрашених блискучим декором, і вишуканого вбрання з відкритими плечима до бальних суконь-бюстьє з пишними спідницями і коротких, але не менш привабливих весільних суконь. Кожне плаття, виготовлене з розкішних тканин, прикрашене складним бісером і вишивкою, що відображає суть унікальної культури Маямі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.