До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

3 весільні образи на премії BAFTA 2021

Церемонія вручення премії BAFTA 2021 стала вже десятим урочистим заходом, який цього року довелося адаптувати до суворих умов пандемії. Деякі знаменитості зуміли відвідати премію особисто й показати свої образи на червоній килимовій доріжці, тоді як інші гості доєдналися онлайн і публікували свої вбрання в соціальних мережах. До речі, саме тут знаменитості подарували океан весільного натхнення нареченим. Дівчата продемонстрували трендові білі й молочні образи, які відрізняються від традиційних весільних суконь, однак на вигляд не менш ефектні.

Одна з найцікавіших особистостей британського кінематографа, Емеральд Феннелл, дала перший ключ до відгадки головних трендів цього сезону весна-літо 2021 — ними стали шлярки. Білу сукню Roland Mouret було спеціально зшито для грандіозного виходу актриси, яка виконала роль Камілли Паркер-Боулз у серіалі "Корона". Дівчина цього вечора дістала нагороду за найкращий оригінальний сценарій до фільму "Перспективна дівчина". Емеральд Феннелл приміряла сукню з білої органзи з романтичними рюшами й драпуванням. Образ демонстрував разючу гру об’ємів і прозорості й водночас був мінімалістичним.

Реклама

Інший образ для премії BAFTA-2021, що наводить на думки про весілля в іспанському стилі, продемонструвала актриса Марія Бакалова, номінована на премію "Найкраща актриса другого плану". Автор романтичної сукні з великими шлярками й ажурним тисненням ручної роботи — дизайнер Джонатан Андерсон, креативний директор Loewe. Третє вбрання, підхоже для сучасної нареченої, продемонструвала актриса Косар Алі, яка була представлена ​​в номінації "Найкраща жіноча роль другого плану" за участь у фільмі "Рокс". Дівчина вдягла вкорочений жакет із шовку кольору слонової кістки та рвану сукню з кількох шарів тюлю такого ж відтінку, авторства Сари Бертон з Alexander McQueen. Образ завершила хустка з брошкою й старовинні прикраси із золота й срібла.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.