До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найяскравіших образів на церемонії BAFTA 2021

Карантинні обмеження і далі впливають на кіноіндустрію, зокрема й на суто глянсову її частину — церемонії вручення нагород з їхніми червоними доріжками, які тепер більше подібні не до марафону розкішних суконь, а Instagram-звіту домашніх вечірок. Організатори британської головної кінопремії BAFTA також були змушені відмовитися від традиційного формату проведення заходу — свою церемонію вони розділили на два дні й назвали частину переможців у суботу, а частину — в неділю. Гостей також було запросили дуже мало — більше номінантів брали участь у BAFTA онлайн, але все одно не полінувалися підготувати для неї найефектніші вбрання. Ми вибрали п’ять найкращих.

Фібі Дайневор

Фібі Дайневор, зірку серіалу "Бріджертони", нині називають однією з найперспективніших і найпопулярніших актрис Великої Британії. Дівчина тільки починає свою ходу червоними доріжками й робить це досить акуратно. Для премії BAFTA, на червону доріжку якої вона все-таки доїхала, Дайневор вибрала максимально строгу сукню Louis Vuitton на одне плече. Її вибір показав, що цій англійській троянді пасують не тільки чуттєві вбрання цукеркових відтінків, які вона носила в шоу Netflix.

Реклама
Фібі Дайневор у Louis Vuitton
Ванесса Кірбі

Один з найефектніших образів продемонструвала актриса Ванесса Кірбі, яка вибрала сукню-кольчугу Versace в найкращих традиціях 1990-х. У цьому образі не було нічого зайвого — прямий силует, тонкі бретельки, високий розріз і розкішна металева фактура. Щоб не відвертати уваги від сукні, Кірбі зробила максимально стриману зачіску — гладку низьку укладку.

Ванесса Кірбі у Versace
Пріянка Чопра

Незвичний для червоних доріжок образ з азійським присмаком продемонструвала Пріянка Чопра. Стиліст Лоу Роуч підібрав для неї комплект барселонського бренду PERTEGAZ, що складається з білої драпованої спідниці і яскраво-рожевого жакета з квітчастою вишивкою. Ефектним доповненням до образу стали прикраси BVLGARI.

Пріянка Чопра в PERTEGAZ
Гугу Мбата-Роу

Гугу Мбата-Роу зробила ставку на шляхетний блиск, який у поєднанні зі складною вишивкою зробив фактуру сукні подібною чи то до великих бутонів, то чи до вибухів феєрверків. Крій її вбрання водночас максимально чистий і лаконічний.

Гугу Мбата-Роу в Louis Vuitton
Косар Алі

Не відвернути погляду було й від юної актриси Косар Алі, номінантки в категорії "Найкраща жіноча роль другого плану" за роль у фільмі "Рокс". Алі з’явилася в костюмі Alexander McQueen з колекції весна-літо 2021. Показово, що тема цієї колекції і фільму "Рокс" дуже подібні — обидві присвячені жіночій дружбі й підтримці.

Косар Алі в Alexander McQueen

Читайте також

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.