До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі весільні сукні для цивільного розпису

Хоча пандемія Covid-19 завдала неабиякого удару весільному світу, цивільні шлюби як і раніше укладають. Вони потребують меншої кількості гостей, порівнюючи з великими урочистостями, які тимчасово доведеться нині відкласти. Щоб не гаяти часу, багато хто з дизайнерів весільних суконь створив спеціальні капсульні колекції для камерних розписів. Елегантні силуети, мінімалістичний дизайн та оригінальні деталі стали ключовими трендами серед весільних суконь для цивільних церемоній.

Donatelle Godart

Сукні для душевних невеликих церемоній досить практичний та універсальний вибір, адже їх можна вдягнути й після врочистостей. Donatelle Godart представили сукню-смокінг з м’якого білого жакарду, що відсилає до весільного образу Б’янки Джаггер, а Rixo Bridal надихнулися весільним образом Кейт Мосс і запропонували сучасне прочитання вінчальної сукні в стилі супермоделі 1990-х. Тим часом Vanessa Cocchiaro створили білосніжну мінімалістичну сукню, подібну до стилю американського ретро-гламуру, а Uni Paris показали елегантну сукню зі спущеними плечима. Vogue.ua зібрав найкращі весільні сукні весна-літо 2021 для цивільного розпису.

Реклама

<b>wedding dress civil</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.