До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Tyler, the Creator — найстильніший чоловік 2021 року

Американське чоловіче видання GQ назвало найстильнішого чоловіка 2021 року. Ним став музикант Тайлер Оконма, відоміший як Tyler, the Creator.

Шанувальник лоферів і стильного багажу — Tyler, the Creator став найстильнішим чоловіком 2021 року за версією читачів GQ. Боротьба за звання була непростою — серед конкурентів репера були Тімоті Шаламе, Еван Мок, Деніел Крейг, Джастін Бібер і ще дюжина стильних чоловіків. А у фіналі Тайлер зійшовся в битві з A$AP Rocky — здавалося, вибрати серед них переможця буде неможливо.

Реклама

У Тайлера був прекрасний рік: він випустив новий альбом, кілька нових кліпів (в одному з яких з’явився в унікальному годиннику Cartier Crash), виступав на фестивалях, відвідував премії та давав концерти. Завжди — чи то на заходах, чи то під час прогулянки з друзями — він мав дуже крутий вигляд. Містера Оконму можна було побачити як у речах люксових брендів, так і простих футболках за 15 доларів і кедах Vans. Він усіляко демонстрував свій смак і стиль, поєднуючи незвичайний одяг, аксесуари, кольори й фактури. А потім на завершення року Тайлер відкрив попап-крамницю власного бренду Golf le Fleur. Все це свідчить про те, що в Tyler, the Creator був шалено стильний рік. Годі й придумати гіднішого переможця.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.