До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як Джастін Бібер став іконою стилю цього року

Про канадського співака й музиканта Джастіна Бібера світ дізнався понад 10 років тому. Увесь цей час люди спостерігали, як він трансформувався з підлітка в справжнього чоловіка, дивилися на всі його злети й падіння, і, звісно, обговорювали зовнішній вигляд Джастіна. Стиль музиканта змінювався часто, несподівано й іноді кардинально. Але, здається, у 2021 році він нарешті знайшов себе. Одного дня співак одягав надто мішкуваті джинси й таку ж мішкувату толстовку (часто його власного лейблу Drew House), а наступного міняв їх на ідеальний костюм. Саме це розмаїття й зробило його цього року іконою стилю.

Джастин БиберДжастін БіберФото: @justinbieber

Звання ікони стилю гідні ті, хто не стежить за трендами й щиро носить те, що до вподоби. Бібер, безумовно, відповідав цій вимозі: у 2021 році співак повністю присвятив себе вуличному одягу з акцентом на цікаві пропорції та крій. Варто зазначити, що його улюблене мішкувате й об’ємне вбрання на ньому завжди має крутий і стильний вигляд, у ньому він почувається комфортно й упевнено — і транслює це на оточення.

Реклама

Не гірший вигляд мав Бібер і в традиційному одязі, але водночас він ніколи не вибирав нудного вбрання. На Met Gala 2021 року він був одягнений у кастомізований костюм Drew House — чорний смокінг на вигляд був сучасним і стильним завдяки широким штанам. Для побачення зі своєю дружиною Гейлі в липні він також вибрав елегантний чорний смокінг, додавши до образу чорні туфлі на шнурівці й невелику краватку-метелика. Це ще одна ознака того, що людина гідна звання ікони стилю — такі люди дотримуються власних модних правил, але водночас усвідомлюють силу й значущість класичних і позачасових речей.

Джастін і Гейлі Бібер на Met Gala 2021

Бібер експериментував зі спортивним одягом, скейт-шиком і традиційними костюмами. Проте цього року він досяг успіху, поєднавши різні елементи в один цілісний образ. Хоча найкраще в моді Бібера те, що він ніколи не сприймає свій одяг занадто серйозно. У його вбраннях завжди є частка гумору та грайливості. Помітно, що для нього головне — діставати насолоду й не надто перейматися тим, що думають про його зовнішній вигляд.

Нижче Vogue зібрав найкращі вбрання Джастіна Бібера за 2021 рік.

За матеріалами vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.