До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найстильніші чоловічі вбрання 2022 року

Цьогоріч чимало чоловіків засвідчили, що важливо не те, який одяг ти вдягаєш, а те, як ти його носиш. Чоловіки, що потрапили до цього списку, змінюють правила гри — вони не бояться експериментувати, досліджувати власні вподобання й шукати ідеальну формулу власного стилю. Для них мода — це лише інструмент, який вони вправно використовують, щоб продемонструвати світові свою особистість. Вони не наслідують швидкоплинних тенденцій, а власноруч створюють тренди та викликають захват.

Едді Редмейн

Реклама

Едді Редмейн зумів надати звичайному поєднанню светра й штанів дивовижного вигляду. Власне, британський актор вже зібрав солідну колекцію незвичайного трикотажу: від светрів з найрізноманітнішими візерунками до затишних кардиганів. І те, як він вправно поєднує ці речі з класичними штанами чи вишуканим взуттям, справді викликає захват.

Ніколас Кейдж

Нестерпна тяжкість величезного таланту? Більше схоже на нестерпну тяжкість величезної крутості. Ніколас Кейдж завжди славився неординарним підходом до вибору одягу. Під час промотуру його останнього голлівудського тріумфу, актор вкотре продемонстрував оригінальність у виборі вбрання. Найбільше, звісно, запам’ятався блискучий оксамитовий костюм, в якому Кейдж з’явився в Нью-Йорку.

Джеррод Кармайкл

Щоб мати ефектний вигляд під час премії "Еммі", комік Джеррод Кармайкл шукав натхнення в легенді — у стилі Паффа Дедді. У такому ж хутрі американський репер з’явився в одному зі своїх музичних відео. Що ж, комбінація шуби з блискучими штанами, аксесуарами й оголеним торсом таки допомогла Кармайклу справити враження.

Тімоті Шаламе

Якщо у вас таке ж скульптурне тіло, як у Тімоті Шаламе, було б злочином проти моди не демонструвати його. Цьогоріч на Венеціанський кінофестиваль Шаламе прийшов у блискучому червоному комбінезоні Haider Ackermann. Найкраще в цьому вбранні — елегантно оголена спина актора. Сміливо? Так. Однак навряд чи хтось би інший мав би такий стильний та органічний вигляд у цьому вбранні, як неперевершений Тімоті.

Брет Ґелман

Чоловік, який взяв штурмом не лише Інтернет, а й модну індустрію. Зірка серіалу "Дивні дива" не один раз вражав своїми одіозними, але збіса стильними вбраннями. Брет Ґелман віртуозно поєднує не лише яскраві кольори та принти, а й фактури та силуети. Можливо, для багатьох його вбрання здадуться занадто чудернацькими, однак помітно, що містер Ґелман насолоджується кожним своїм ансамблем.

Двейн Джонсон

Двейн Джонсон не дарма відомий за прізвиськом "скеля". Актора впевнено можна назвати володарем найбільшої гори м’язів у Голлівуді. Попри таку тілобудову, Джонсон не боїться експериментувати й одягати найрізноманітніші речі. Цьогоріч найкращим вбранням Двейна, безумовно, стало поєднання простої майки з класичними штанами та вишуканими лоферами. Просто, лаконічно та беззаперечно стильно.

Джастін Бібер

Упродовж останніх років Джастін Бібер невпинно експериментує з власним стилем та зовнішнім виглядом, випробовуючи, не переймаючись про те, що про нього подумають інші. Найзнаковішим вбранням попзірки цього року, безперечно, став ансамбль Balenciaga, в якому співак з’явився на церемонії вручення премії "Ґреммі".

Лука Гуаданьїно

Мабуть, немає місця на землі, яке б краще підходило для поло Loewe та мішкуватих білих джинсів, ніж Венеція пізнім літом — це дуже добре розуміє й режисер Лука Гуаданьїно. Цьогоріч у промотурі свого нового фільму "Цілком і сповна" італійський кіномитець продемонстрував чимало стильних образів. Втім, саме ансамбль, у якому він з’явився на пресподії на Венеційському кінофестивалі, заслуговує найщирішого захвату.

Tyler, the Creator

Тайлер робить те, що вміє найкраще: збирає воєдино стримані класичні речі, розкішні аксесуари та незвичайні кольори. Власне, кожне вбрання американського репера — бездоганне, адже якнайкраще демонструє вивірений стиль та вишуканий смак.

Сет Роген

Сет Роген розпочав 2022 рік, з’явившись на прем’єрі "Пем і Томмі" в просторому костюмі Fear of God із широкими вилогами. Відтоді впродовж усього року американський актор невпинно підбирав розкішні вбрання, які змусили інсайдерів замислитися про те, щоб присвоїти йому статус ікони стилю.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.