До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найяскравіші перевтілення Едді Редмейна на екрані

В день, коли Едді Редмейн здобув премію "Оскар" 2015 року за роль Стівена Гокінга, здавалося, що він з’явився нізвідки. Та насправді на той момент він був моделлю й актором уже понад 10 років, а його театральні здібності сприймалися в індустрії з повагою й захватом. Виразна манірність і прониклива гра Редмейна роблять його персонажів автентичними й незабутніми. Це і дало Едді, який 6 січня святкує 42-ліття, звання одного з найпопулярніших акторів свого покоління.

Алекс у фільмі "Читаючи думки"

У центрі сюжету фільму "Читаючи думки" історія 17-річного хлопця, який звинувачується у вбивстві свого сусіда по кімнаті. Під час допитів психіатра всі таємниці обвинуваченого починають виливатися, як вода з-під крана, потенційно наражаючи на небезпеку не тільки його самого, а й оточення. Редмейн феноменально втілився в роль 17-річного Алекса — він так майстерно входить в образ і проживає кожну мить на екрані, що зміг уже на ранніх етапах своєї кар’єри заявити про себе як про чудового актора.

Реклама

Едді Крізер у фільмі "Провінціалка"

Фільм "Провінціалка" оповідає про молоду дівчину Лулу (Хлоя Грейс Морец), якій бракувало уваги в родині, тож вона вирішила втекти. У дорозі Лулу зустрічає Едді (Едді Редмейн) і Гленду (БлейкЛайвлі), які відіграють найбільш значущі ролі в її історії втечі. Редмейн у стрічці грає небезпечного, пораненого, божевільного, вразливого й розбещеного мешканця півдня, що прагне любові — одна з найкращих його ранніх ролей. Він легко демонструє різноплановість свого героя за допомогою простих жестів, промовистих поглядів і вдалих реплік.

Стівен Гокінг у фільмі "Всесвіт Стівена Гокінга"

Бракне слів, щоб описати видатний виступ Редмейна в ролі Стівена Гокінга. Коли йому поставили діагноз БАС і передрекли лише шість місяців життя, Стівен Гокінг, тоді ще наївний студент Кембриджу, прагне максимально використати відведений йому час і здивувати світ. Астрофізика в тому вигляді, у якому ми її знаємо сьогодні, стала можливою завдяки невтомним і невпинним зусиллям доктора Гокінга з проведення емпіричних досліджень і популяризації науки. Редмейн в образі вченого викликав співчуття й щастя водночас, демонструючи несамовите бажання жити. Ця робота, безумовно, кваліфікується як видатне досягнення десятиліття та прилучає Редмейна до найталановитіших акторів світу.

ЕйнарВегенер / Лілі Ельбе у фільмі "Дівчина з Данії"

Редмейн майже ввійшов в історію, коли його номінували другий рік поспіль за провокаційну роль Лілі Ельбе, однієї з перших жінок, що зробили операцію зі зміни статі. Попри те, що він програв гідному Леонардо Ді Капріо, виступ Редмейна був одним з найкращих торік. Актор майстерно демонструє перехід персонажа від маскулінності до фемінності, вражаючи усвідомленістю і розумінням теми.

НьютСкамандер "Фантастичні звірі і де їх шукати"

Редмейн, можливо, виконав роль усього життя, втіливши НьютаСкамандера у франшизі "Фантастичні звірі і де їх шукати". На екрані актор грає чарівника-зоолога, який приїздить до Нью-Йорка з валізою, набитою дивними тваринами. Він віртуозно використовує свою манірність і демонструє на екрані боязкого дивака, що ідеально доповнює чарівний світ Джоан Роулінг.

[READ_ALSOholder=content_1;]

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.