До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Махрове поло – найпрактичніша річ літнього гардеробу

Довгоочікуване літо вже прийшло, а отже, саме час поповнити гардероб практичними та функціональними речами. У цьому сезоні таким екземпляром, що швидко полюбився шанувальникам світу моди, стали поло з бавовняної махрової тканини, що нагадує пляжний рушник. Услід за лляними піджаками і сорочками, виконаними в техніці кроше, такі поло мусять зайняти своє місце в чоловічому літньому гардеробі, адже цей незвичайний матеріал ідеально підходить для спекотних днів.

Orlebar Brown

Фактурні моделі можна знайти у свіжій літній колекції Sol E Mar, створеній в результаті співпраці двох брендів Andy Wolf і Vossen. До лінійки увійшли пляжні рушники і сумки, панами, сонцезахисні окуляри і поло, що відсилає до трендового печворку. Любителям однотонних варіантів точно сподобаються сорочки-поло, представлені лондонським брендом Orlebar Brown: від нейтральних білих і коричневих до яскравіших синіх і смарагдових усі вони дуже вписуються в літній гардероб. Махрові поло гарні ще й тим, що не потребують особливої ​​стилізації: до них пасуватимуть і улюблені джинси, і шорти.

Реклама
Andy Wolf x Vossen

Vogue.ua зібрав 6 найкращих махрових поло для яскравих літніх образів.

<b>махровые поло man предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.