До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джейкоб Елорді — ікона стилю молодого Голлівуду

Зі своєю любов'ю до костюмів у стилі 1970-х і об'ємних брюк, Джейкоб Елорді доводить: він сьогодні один із найстильніших чоловіків у світі.

Джейкоб Элорди на The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, 2022Джейкоб Елорді на The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, 2022

Небагато кому вдалося здобути популярність так само швидко, як Джейкобу Елорді. У свої 24 роки австралійський актор збирає резюме цікавих моментів — на екрані й поза ним. До того ж, Елорді вже зарекомендував себе як один із найстильніших молодих акторів Голлівуду.

Реклама

Елорді прославився у 20-річному віці, коли знявся в гіті Netflix "Будка поцілунків" (а потім повторив роль у двох сиквелах). Свою популярність він закріпив завдяки ролі одного з найзлостивіших персонажів на телебаченні — Нейта Джейкобса в "Ейфорії". За цей час історія виходів у світ Елорді була майже такою ж цікавою, як і його харизматичні й задумливі виступи.

Будучи молодим і успішним актором Голлівуду, Елорді мав швидко зрозуміти, як добре одягатися. На щастя, для нього це не було проблемою. Навіть за часів "Будки поцілунків" Елорді демонстрував більше почуття стилю, ніж багато 20-річних, регулярно комбінуючи класичні предмети одягу: від пари широких джинсів Dickies 874 до кед Chuck Taylor. Стало зрозуміло, що австралієць будує свій гардероб на базових, але перевірених речах.

Віднедавна його стиль почав трансформуватися. Елорді став дедалі частіше з'являтися в мішкуватому одязі, шовкових шарфах і костюмах у стилі 1970-х. Такі перетворення, безперечно, підняли його статус на вищий рівень, ніж у більшості 24-річних. Якщо він продовжуватиме в тому ж дусі, можливо, в майбутньому його стиль поважатимуть не менше, ніж стиль голлівудських ікон на кшталт Стіва Макквіна або Пола Ньюмана, на яких він зараз рівняється.

За матеріалами gq.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.