До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найстильніші чоловічі кардигани цієї зими

Кардиган упродовж багатьох років є одним з головних предметів одягу в чоловічому гардеробі. Цю річ носили всі — від Клінта Іствуда й Курта Кобейна до Девіда Бекхема та Деніела Крейга. Кардиган — дуже функціональна й стильна частина гардероба. Класична модель здатна перетворити непримітний костюм на найгарнішу трійку. А об’ємний кардиган з химерним малюнком може створити невимушений і розслаблений образ. Байдуже, де ви перебуваєте між цими крайнощами, стильний кардиган перетворить будь-яке ваше вбрання — чи то футболка й джинси, чи то водолазка й штани — у більш продумане, гідне та просто круте.

Dries Van Noten Menswear осень-зима 2021/2022Dries Van Noten Menswear осінь-зима 2021/2022

Якщо у вашому гардеробі поки немає кардигана, пропонуємо почати з простішої моделі нейтрального відтінку. Він має бути досить об’ємним, щоб його можна було вдягати поверх сорочки, джемпера або футболки, але водночас досить зручним, щоб уміщатися під верхнє пальто. Якщо ви хочете, щоб кардиган був у базовому однотонному кольорі, варто звернути увагу на моделі бежево-коричневих відтінків, чорні або темно-сині.

Реклама
Hed Mayner Menswear осень-зима 2021/2022Hed Mayner Menswear осінь-зима 2021/2022
Études Menswear осень-зима 2021/2022Études Menswear осінь-зима 2021/2022

Цього сезону багато дизайнерів приправили традиційний кардиган привабливими візерунками й незвичайними кольорами. Бренд Wales Bonner представив модельний ряд у стилі 1970-х. Celine Homme і Brownstone додали в колекції кардигани з леопардовим принтом. JW Anderson і далі випускає яскраві моделі в техніці колорблок. Одні з найстильніших чоловічих кардиганів сезону осінь-зима 2021/2022 дивіться в нашій добірці нижче.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.