До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новий фільм про Джеймса Бонда б’є рекорди касових зборів

Новий фільм про Джеймса Бонда "Не час помирати" нині перевершує всі сподівання з міжнародних касових зборів і в такий спосіб потрапляє в історію.

Дэниел Крейг в фильме Деніел Крейг у фільмі "Не час помирати"

"Не час помирати" з Деніелом Крейгом у ролі британського таємного агента, як і багато інших фільмів, опинився в скрутній ситуації через COVID-19. Початковий випуск стрічки був запланований на квітень 2020 року, і це був перший великий голлівудський фільм, що відклав прем’єру через пандемію. Реліз переносили кілька разів — спершу на листопад 2020 року, потім на квітень 2021 року і, нарешті, наприкінці вересня відбулася світова прем’єра картини.

Реклама
Леа Сейду и Дэниел Крейг в фильме Леа Сейду й Деніел Крейг у фільмі "Не час помирати"

"Не час помирати" став першим голлівудським блокбастером, що зібрав 100 мільйонів доларів на міжнародному ринку, не беручи до уваги китайський кіноринок. Згідно з Deadline, фільм має заробити приблизно 113 мільйонів доларів у перші вихідні в міжнародному прокаті.

Попередні фільми франшизи "007: Координати „Скайфолл"" і "007: Спектр" дебютували на міжнародному ринку зі 109 мільйонами та 124 мільйонами доларів відповідно, але це були часи до пандемії, що дуже змінила кінобізнес. "Не час помирати" дебютує в США й Канаді 8 жовтня і в Китаї 29 жовтня, після чого касові збори стрічки неабияк зростуть.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.