До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вітрівка — головний чоловічий верхній одяг цієї весни

У повсякденний модний ужиток легка куртка, призначена передусім для захисту від вітру, прийшла з гардероба моряків середини XIX століття. Перші прототипи шили з парусини, а коли вітрівка дістала популярність на суші, її стали робити зі штучної тканини з утеплювачем або нейлону. Комфорт і практичність таких курток швидко вподобали чоловіки різних професій, і два століття по тому вітрівка все ще незамінний атрибут чоловічого весняного гардероба.

Dior Men
Prada
White Mountaineering

Безперечними лідерами модних перегонів поточного сезону стали однотонні моделі білого й сірого кольорів. Майже цілковитий брак яскравих елементів тут компенсується чистотою крою та універсальністю фасону. Функціональні кишені й велика кількість застібок точно потішать прихильників продуманих моделей. Такі вітрівки можна знайти у весняно-літніх колекціях Dior Men, White Mountaineering і Prada. Повною протилежністю цих варіантів стали вітрівки від MSGM і Celine: обидва бренди підтримали головне сезонне віяння на яскраві кольори. Еді Сліман виступив за багатошаровість і вдягнув на модель поверх срібної вітрівки квітчастий бомбер. Італійський бренд MSGM продемонстрував модель, виготовлену в найкращих традиціях color blocking: пастельний ліловий тут поєднався з насиченим відтінком сицилійського апельсина та свіжим зеленим. Обігрувати такі вітрівки лейбли радять джогерами з принтом tie dye і гавайською сорочкою.

Реклама
Celine Homme
MSGM

Свою любов до яскравих кольорів і відтінків продемонстрували й Hermes: двостороння нейлонова вітрівка — справжня весняна знахідка для модників, що цінують максимальну практичність. А двоколірна синя модель, презентована Isabel Marant, потішить шанувальників спортивного стилю — вона чудово римується як із шортами, підхожими для вечірньої пробіжки, так і зі штанами класичного крою.

Isabel Marant
Hermes

Vogue.ua зібрав 10 найкращих чоловічих вітрівок сезону весна-літо 2021, які можна носити вже тепер.

<b>man ветровки предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.