До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нові чоловічі колекції в ASTHIK

19 квітня відбулося технічне відкриття розширеного простору київського магазину ASTHIK – його площа збільшилася більш, ніж вдвічі. У новому крилі – чоловічі колекції Raf Simons, Adidas x Raf Simons, Jil Sander, Thom Browne, Martine Rose, Nike x Martine Rose, Craig Green, Delada, Y-3. Уже восени чоловіче портфоліо ASTHIK поповнять бренди Dries Van Noten, Stella McCartney і Lemaire.

Архітектурне рішення нового простору розробив Гаррі Нурієв (Crosby Studios). Головні акценти мінімалістичного інтер'єру – сирий бетон, матова сталь, натуральне дерево і скло. Новий простір ASTHIK – трансформер: все торгове обладнання рухливе і кріпиться до стелі, що дає змогу змінити планування магазину за лічені хвилини.

Реклама

Центральний елемент нового крила – скляний павільйон, стилізований цього сезону під житловий інтер'єр. Тут представлені меблі, предмети декору, столове срібло і кришталь Barbara Barry, Versmissen, Hermes, Asitrade, St. Louis, Puiforcat і інших брендів. Тут же покупці зможуть усамітнитися, погортати свіжу пресу, випити кави або продегустувати рідкісні сорти віскі.

Також ASTHIK розпочинає співпрацю з молодою київською галереєю сучасного мистецтва The Naked Room. У найближчі тижні простір ASTHIK прикрасять роботи українських художників Люсі Іванової, Олени Субач і В'ячеслава Полякова – придбати їх можна прямо на місці.

Vogue.ua розповідає про найцікавіші чоловічі бренди, які тепер представлені в Києві.

Raf Simons

Бельгієць Раф Сімонс передусім відомий як креативний директор таких брендів, як Jil Sander, Christian Dior і Calvin Klein, але незважаючи на співпрацю з великими брендами дизайнер ніколи не припиняв роботу над власним іменним брендом Raf Simons. Він спеціалізується виключно на чоловічому одязі і тут Сімонс максимально проявляє свій талант і концептуальне бачення. Бельгієць активно працює зі світом мистецтва, нерідко переосмислює функціональний одяг і не боїться залишитися незрозумілим.

Raf Simons весна-літо 2019

У весняно-літній колекції Раф Сімонс вирішив повернутися до основ чоловічого пошиття, за лаштунками шоу він прокоментував, що толстовок з принтами навколо стало занадто багато. Так, ключовою річчю сезону він зробив атласні пальта нарочито яскравих відтінків, але при цьому майстерно поєднав їх з панк-естетикою. Сорочки та футболки з зображенням юних панків Сімонс пропонує поєднувати з напівпрозорими фактурами, широкоплечими піджаками і черевиками на товстій підошві.

Raf Simons весна-літо 2019
Raf Simons весна-літо 2019
Jil Sander

Колекції для німецького модного Будинку Jil Sander сьогодні створюють Люсі і Люк Мейєри, які цього сезону вирішили повернутися до витоків довіреного їм бренду і переосмислити знакові для нього речі – білу сорочку і костюм. "Це уніформа для Jil Sander і нам хотілося дати їй нове життя", – розповідають дизайнери.

Jil Sander весна-літо 2019

Тему сорочок дизайнери розкрили максимально повно, представили капсулу під умовною назвою "Тиждень". До неї увійшли сім ідеальних білих сорочок, що відрізняються одна від одної невеликими елементами.

Jil Sander весна-літо 2019
Craig Green

Марку Craig Green заснували 2012 року, і досить швидко вона привернула до себе увагу, а 2018-го Крейг Грін отримав звання найкращого британського дизайнера чоловічого одягу. Шанувальники люблять марку за поєднання утилітарності і яскравих акцентів. У новому сезоні Грін розмірковував на тему втечі від реальності, а манекенники в функціональних ансамблях, але розфарбованих в психоделічні візерунки, мали вигляд людей з майбутнього, щасливого майбутнього.

Craig Green весна-літо 2019
Craig Green весна-літо 2019
Martine Rose

Британка Мартін Роуз надихається субкультурами 1990-х, а 2016 року стала переможницею престижного конкурсу молодих дизайнерів LVMH Prize. Її нова колекція – це DIY-джинси, різноманітний набір верхнього одягу і гавайські сорочки, які вона грамотно вписала як у casual-комплекти з деніму, так і зробила частиною більш формальних образів.

Martin Rose весна-літо 2019
Martin Rose весна-літо 2019

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.