До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новий сорт розкоші: THE X7, THE 8 і THE 7 офіційно представлені в Україні

Концерн BMW Group продовжує модельну експансію в верхній частині преміального сегмента. 16 травня BMW Україна представила шанувальникам баварського бренду новий сорт розкоші – THE X7, THE 8 і THE 7.

<b>bmw</b>

Реклама

Презентація стала унікальною можливістю для гостей заходу першими оцінити елегантність, інноваційний дизайн і видатні технології нових продуктів BMW Luxury Class.

<b>bmw 2</b>

Нове відчуття простору в сегменті преміальних автомобілів демонстрував перший в історії THE X7 – найбільша модель в лінії X, яка поєднує неймовірний зовнішній вигляд, ексклюзивність і просторий салон класу люкс зі спортивною керованістю і універсальністю, що властиві сегменту Sports Activity Vehicle (SAV).

<b>bmw 3</b>

У неповторному флагмані в новій інтерпретації – седані THE 7 – поєднались впевнений образ, витончена елегантність і різноманітність інноваційних систем.

<b>bmw 4</b>

Новий атрибут справжнього джентльмена – культовий THE 8 – оснащений довершеною динамікою, емоційним дизайном і передовими технологіями, що включають інноваційні функції, а також сучасні системи допомоги водієві.

<b>bmw 5</b>

THE 8 Cabrio – це автомобіль, який поєднує ультраспортивні характеристики, що забезпечують суперлегку керованість і комфорт у поїздках з відкритим верхом.

<b>bmw 6</b>

"Ми раді вітати на нашому ринку воістину довгоочікувані автомобільні продукти концерну BMW Group. Кожна модель BMW Luxury Class увібрала максимум ексклюзивності і автентичності бренду, які збирали по крихтах не один рік. Дванадцять років тому на одній з презентацій BMW нам представили фрагменти найбільшої моделі BMW в історії – це були чотири фари майбутнього THE X7, і вже тоді було зрозуміло, що автомобіль перевершить всі очікування. Це рік відродження сутності нашого бренду, і ми вдячні, що можемо розділити з вами кожну його хвилину", – сказав Олександр Тимофєєв, голова наглядової ради АВТ Баварія.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.