Лонгслів-сітка: 5 ідей, як носити головну річ початку осені

З наближенням осені пробуджується бажання розбавити свій гардероб новими речами, які знаменуватимуть зміну сезону, але будуть комфортними для ще теплих осінніх тижнів. Логічним переходом від універсальної білої футболки буде лонгслів. А пам'ятаючи про тренди осені 2024 року, поповнюємо гардероб прозорими моделями. Розповідаємо, як і з чим поєднувати лонгслів-сітку цієї осені.

Getty Images

Лонгслів-сітка + чорна максісукня

Модний сезон осінь-зима 2024/2025 є часом довжини максі. Коли спідниця колона претендує на звання головної спідниці сезону, поєднання лонгсліву-сітки з чорною сукнею на бретелях є стильним прочитанням прозорого тренду. Серед стритстайл модниць ми побачили поєднання цієї комбінації із кросівками та босоніжками – останні будуть влучними перші тижні вересня. Натомість прозорий верх має вишуканий вигляд як в білому, так і чорному варіантах.

Getty Images

Getty Images

Getty Images

Лонгслів-сітка з оголеними плечима + однотонний низ

Відкриті блузи влітку змінюються на лонгслів-сітку з оголеними плечима восени. На Тижні моди в Копенгагені серед вуличного стилю ми помітили образ із прозорим лонгслівом з а-ля акварельним малюнком у поєднанні з чорним низом та протисонцевими окулярами з віддзеркаленням. Також із відкритим лонгслівом можна створити бохо образ з плетеними штанами або спідницею чи стилізувати однотонний елегантний лонгслів-сітку з білими штанами.

Getty Images

Getty Images

Getty Images

Лонгслів-сітка з декоративними елементами + класичні штани

Будуть це накладки на грудях чи золота аплікація, білий лонгслів з подібними декоративними елементами нарядно поєднується з класичними штанами плісе. Доповніть образ човниками на підборах і ви відповідатимете коктейльному дрескоду.

Getty Images

Getty Images

Лонгслів-сітка з принтом

Здається, саме прозорі лонгсліви з принтами повернули до нас бажання створювати із цим елементом одягу сучасні стилізації. Беремо приклад з Коко Роші в образі перегонниці та образу з максіспідницею та чорним корсетом на Тижні моди в Австралії.

Коко Роша. Photo: Getty Images

Getty Images

Лонгслів-сітка + спідниця

Популярні багатошаровість, твідова спідниця у стилі Chanel та металізовані елементи одягу теж є гарним поєднанням до прозорого лонгсліву. Тут можна об'єднати одразу декілька тенденцій: від мікротренду на видимий бра то срібної спідниці та туфель.

Getty Images

Getty Images

Getty Images

Популярне на VOGUE