До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Made in Ukraine: 7 наймодніших прозорих речей, від штанів до блуз

Речі із сітки стали головними прозорими елементами гардероба у 2024 році. Тренд на прозорість торкнувся усього, від спідниць та суконь до балеток і блуз. І українські модниці стилізують сітку чи не найкраще у світі завдяки безсумнівному таланту вітчизняних брендів відтворювати головний тренд року наймоднішим чином. Vogue.ua створив добірку з прозорих речей, які варто додати у свій гардероб цього року, тому що вони не втратять актуальності навіть з початком холодів.

Photo: Instagram @jamemme, photographer @anna_ozerchuk
Photo: Instagram @jamemme, photographer @anna_ozerchuk

Реклама

Напівпрозора сукня-сорочка

Однією з головних суконь весни-літа 2024 є сукня-сорочка. Зазвичай такі моделі мають вільний крій та стриманий і елегантний дизайн — ідеально для повсякденних образів у великому місті. Довга сукня-сорочка Cultoni є гарним прикладом вдалої прозорості.

Напівпрозора плісирована блуза

У пошуках жіночних форм йдіть надихатися до українського бренду J'amemme. Легкі летючі фактури, вишукана прозорість та впізнавані сукні й блузи в складку ваблять ніжністю. Оригінальний дизайн напівпрозорої блузи, яка гарно поєднується і з джинсами, і зі спідницями, вирізнятиме вас у натовпі без додаткових зусиль.

Штани з сітки з анімалістичним принтом

Два тренди в одному елементі гардероба об'єднали у бренді Skripka. Прозорі штани з сітки з принтом під зебру дозволяють легко ходити в штанах навіть у спеку. Найсміліші можуть поєднувати ці штани з топом, а для багатошарової стилізації створіть образ із майки та довгої сорочки або зупиніться на оверсайз-футболці.

Мереживний прозорий сарафан

Поєднання довгої сукні на бретельках із джинсами чи спортивними штанами є одним із найпопулярніших цього сезону. Після виходу спільної колекції Alice K x DOROFEEVA до листу бажань додався цей мереживний сарафан.

Напівпрозорий лонгслів із сітки

Сітчасті лонгсліви є в асортименті українських брендів вже кілька років. Цього разу увагу привертає серія лонгслівів BEOMDSGN, які пропонують анімалістичні принти та блакитну абстракцію.

Прозора блуза з рюшами

Улюбленим стилем 2024 року, безсумнівно, є бохо, тому й легкі блузи з рюшами та зав'язками полонять серця. Щиро вважаємо, що немає про що роздумувати, коли подібний елемент гардероба влучно поєднується із контрастним топом та прямими джинсами. Саме цю модель блузи ми підгледіли у бренду Romashka.

Напівпрозора чорна сукня з розрізом

У бренді TM byMe давно приручили прозорість і створюють речі з сітки ще з перших колекцій. З останнього радимо звернути увагу на мінімалістичну чорну сукню з сітки. У поєднанні з однотонним комплектом з топу та легінсів образ буде літній та влучний.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.