До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 головних streetstyle-трендів на Тижні моди в Австралії

В Австралії завершився Тиждень моди, який попри свою віддаленість вміє задавати тренди, особливо у вуличній моді. Місцеві модниці із задоволенням адаптують глобальні тенденції, але не бояться експериментувати. А ще їм завжди на допомогу приходить погода — локальний клімат просто створений, щоб носити мінішорти, укорочені топи та інші "голі" речі. Роздивляємося ключові streetstyle-тренди на Тижні моди в Австралії.

Реклама

Краватки

Бренд Valentino нещодавно показав, що чоловіча краватка може бути стильним аксесуаром, який додасть характеру будь-якому образу, а австралійські модниці пішли далі і подивилися на краватку як на справжній артоб'єкт.

Родео

Ковбойська тематика продовжує захоплювати світ завдяки Бейонсе. Відповідь місцевих дівчат — поєднання деніму та ковбойських капелюхів, вінтажних прикрас та естетики томбой.

Біле полотно

Австралійське сонце зараз світить, але не дуже гріє — незважаючи на ясні дні, багато дівчат обирають закриті образи, підкреслюючи їх лаконічність чистим білим кольором. Цей прийом завжди працює, що нещодавно продемонструвала британка Розі Гантінгтон-Вайтлі.

Прозора спідниця

"Голі" тренди продовжують завойовувати наші серця цієї весни. Один із найзручніших способів почати знайомство з ним — прозорі спідниці, збалансувати які можна і об'ємними жакетами, і трикотажем, і формальними сорочками. Більше прикладів — за посиланням.

Низька посадка

Мода нульових продовжує бентежити юних дівчат, які залюбки приміряють речі з низькою посадкою — на сіднейських вулицях їх було помічено дійсно багато. Найпопулярніший варіант — широкі джинси, що відкривають живіт, у поєднанні з коротким топом.

Фото: Liz Sunshine (Vogue Australia)

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.