До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Металізовані штани — головна альтернатива джинсам цього сезону

Наймодніші моделі цієї весни мають металеве покриття і сріблястий колір. Це і не дивно, адже штани металік — головна альтернатива джинсам прийдешнього сезону.

"Вічні" штани, які завжди були основою гардеробу, як і раніше в моді — з панк-деталями і мотивами, що навіюють спогади про шкільні роки. Але навесні деякі, здавалося б, забуті стилі повертаються з новою силою. Одними з таких є штани з металізованим покриттям, які неодноразово з'являлися на модних показах останніх сезонів і з тих пір користуються величезним попитом. Підтвердженням зростання популярності цього тренду є звіт платформи Stylight, яка кілька місяців тому зафіксувала зростання пошукових запитів у Google на 31% і на цілих 300% більше порівняно з минулим роком.

Реклама

Однією зі зіркових дівчат, які полюбили тренд на штани металік, стала модель Ельза Госк, яка поєднала їх із жакетом, туфлями-човниками та кремовою сумкою. Сріблясті штани майже такі ж універсальні, як і позчасовий денім. Еріка Болдрін носить їх з жакетом в офісному стилі, Кайя Гербер — у поєднанні з кросівками, а сестри Лус і Якудза – з пальтом в горошок і топом.

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.