Лляний жилет – головна річ цього серпня

Лляний жилет ідеальна річ, адже він допомагає почуватися комфортно та легко вписується в діловий образ літнього сезону. Хоча він традиційно асоціюється з офіційним стилем, зовсім не обов'язково носити його з плісированою спідницею. Vogue.ua зібрав найстильніші виходи модниць та зʼясував, з чим ефектно носити лляний жилет цього серпня.

Eudon Choi

Тенденції сезону весна-літа 2024 дали зрозуміти, що настав час попрощатися з 2000 роками й натомість прийняти шарм 1990-х з культовими штанами, жакетами та жилетами, які демонструють прості лінії та дизайн того часу. Під час Тижня моди Eudon Choi продемонстрували свою версію лляного жилета. З іншого боку, Alejandra Alonso Rojas зробили ставку на тонкий крій, знову виводячи "тиху розкіш" на модний п'єдестал.

Жилет з V-подібним вирізом і штани вільного крою

Цього серпня знадобиться лише класичний жилет на ґудзиках і штани вільного крою. Цей діловий ансамбль варто доповнити кросівками з круглим мисом, як-от New Balance 550, щоб зменшити градус офіційності та зробити його повсякденним і комфортним.

Приталений лляний жилет і шорти

Цього літа модниці радять зробити улюблені шорти або фактурні бермуди стилістичним полотном усього образу. Їхнім ідеальним доповненням, очевидно, буде подовжений жилет. Лляна тканина гармонійно поєднується з жорсткістю текстилю в нижній частині, створюючи дует, який надихає на веселу формальність. Доповніть вбрання босоніжками на високих підборах.

Жилет із зав'язкою та джинси

Жилет із завʼязкою стане чудовою альтернативою класичному крою. Стилізуйте його із джинсами — це більш вишуканий і шикарний варіант, який миттєво зробить увесь образ, гідний стилю old money.

Образ у стилі бохо з коричневим жилетом

Коли тренди сезону весна-літо 2024 проголосили бохо-шик флагманом сезону, його легкий і барвистий дух перенісся на всі наші вбрання. З тими самими квітковими мотивами та широкими штанинами, які захоплювали 1960-і та 1970-і роки, типовий образ гіпі почав зʼявлятися всюди, разом із принтованими джинсами та коричневими жилетами. Мінімалістичний образ у стилі бохо переосмислюється чотири десятиліття потому та тепер супроводжується лоферами.

За матеріалами vogue.mx.

Популярне на VOGUE