5 образів сезону осінь-зима 2024/2025, які можна носити вже зараз

Осінні речі починають просочуватися в магазини, а знаменитості, які завжди на крок-два попереду, вже почали носити чоботи замість босоніжок. Якщо ви також готові до змін, колекції осінь-зима 2024/2025 містять багато ідей, які насправді не вимагають зниження температури. Серед головних перехід до осінньої палітри (відтінки кемел, хакі та волоського горіха), а також додавання чобіт до колін у літній образ. Vogue.ua зібрав 5 осінніх образів, які можна носити і зараз, і коли погода зміниться.

Відтінок хакі + прозорі тканини

Gucci

Один із способів надати своєму літньому гардеробу осінньої нотки — перейти до багатшої колірної палітри. Цей образ кольору хакі від Gucci досить свіжий для тихих літніх вечорів, але також пасуватиме і для осіннього сезону, з великим блейзером, джемпером або пальтом. Щоб досягти результату, дотримуйтеся монохромної палітри кольорів і вибирайте мереживні, прозорі або атласні речі, щоб відтворити багатошаровий ефект.

Пильно-рожева сукня + чоботи до коліна

Chloe

Чемена Камалі привнесла нову богемну енергію в Chloé, і для сезону осінь-зима 2024/2025 вона зосередилася на шифонових сукнях, які були доповнені шкіряними чоботами. Сієнна Міллер вже носила варіацію цього образу в розпал літа.

Трикотаж + мініспідниця

No.21

Якщо ви з нетерпінням чекаєте повернення свого осіннього в’язаного одягу, відтворіть цей образ, поєднавши сорочку поло з мініспідницею. Такий образ відсилатиме до стилю Керрі Бредшоу 1990-х років.

Блейзер + сукня-сліп

Prada

Це вбрання від Prada дуже просте, але це безпрограшний варіант наприкінці літа. Одягніть сукню-сліп, бажано з шовку або атласу, з мереживними вставками та обʼємний блейзер, і ви будете готові пережити мінливу погоду.

Вільний крій + "желейні" сандалі

The Row

Цей хроматичний образ від The ​​Row, легкий і просторий, ідеально пасує для офісного дрескоду, тоді як "желейні" сандалі привносять у нього дрібку літньої безтурботності.

За матеріалами vogue.co.uk.

Популярне на VOGUE