До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Не для всіх: наймодніша стилізація бохо-тренду

Чи доводилось вам зайти до офісу або зустрітися з друзями і раптом усвідомити, що всі ви одягнені майже однаково? Саме зараз вулиці Лондона впевнено заполоняє цікавий ансамбль у стилі бохо.

Сієнна Міллер
Сієнна Міллер

Реклама

Стильні двадцятирічні цього сезону вибирають легку спідницю середньої довжини – найчастіше білу в стилі бохо, – в поєднанні з об'ємним верхнім одягом, футболкою або майкою та взуттям на пласкій підошві.

В межах цієї схеми є різні модні інтерпретації. Взуття — кросівки adidas, сабо Birkenstock чи байкерські черевики з пряжками. Верхній одяг — андрогінних силуетів, як-от шкіряні байкерські куртки, худі на блискавці та куртки-бушлати. Зрозуміло, чому це ідеальна формула вбрання для весни й прохолодного літа: це бохо без зайвої простоти, з легким спортивним шармом і, найголовніше, такі комбінації одягу легко та зручно носити. Ікона стилю бохо Сієнна Міллер вдягала схожий образ на показі Chloé в березні, і якщо вже вона вважає, що це круто, то хто ми такі, щоб сперечатися?

Нижче Vogue зібрав власні версії стилізації тренду бохо на прикладі модниць Лондона.

№1

ACNE STUDIOS
ACNE STUDIOS
ADIDAS
ADIDAS
ACNE STUDIOS
ACNE STUDIOS
CECILIE BAHNSEN
CECILIE BAHNSEN

№2

WALES BONNER
WALES BONNER
MANGO
MANGO
GANNI
GANNI
OMNES
OMNES

№3

BIRKENSTOCK
BIRKENSTOCK
FREE PEOPLE
FREE PEOPLE
UNIQLO
UNIQLO
COS
COS

За матеріалом vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.