КУПИТИ КВИТКИ

Чи взули б ви "желейні" сандалі від The Row?

На показі колекції The Row Pre-Fall 2024 у Парижі моделі дефілювали в кольорових сітчастих "желейних" сандалях, наче щойно прийшли з кам'янистого середземноморського пляжу. Складно було передбачити, що водонепроникне гумове взуття повернеться цього літа, якби не дебют моделі Mara на подіумі The Row. Однак усі сандалі в усіх чотирьох кольорах майже повністю розпродані, тож можна бути впевненими, що це взуття заполонить ваші стрічки в інстаграмі цього літа.

The Row весна-літо 2024
The Row весна-літо 2024

Реклама.

Для тих, хто не встиг придбати пару сітчастих сандалів на пласкій підошві The Row (або не хоче витрачати £860 на ПВХ-взуття), є й інші подібні варіанти: від масмаркету до сучасних брендів, а також вінтажних пар. Наприклад, Ancient Greek Sandals пропонує кілька варіантів "желейних" сандалів і балеток. Вони нещодавно перевипустили пари, які вперше створив дідусь співзасновника бренду у 1960-х роках. Нові версії, Iro та Elli, названі на честь його бабусь, які носили оригінальні "желейні" сандалі щоліта.

Ці по-хорошому дивні та безперечно кокетливі гумові сандалі також дуже зручні для жаркої погоди, моря і піску, що робить їх ідеальними для літнього відпочинку. Готуйтеся до пляжного сезону й обирайте улюблені варіанти цього трендового взуття нижче.

Ancient Greek Sandals
Ancient Greek Sandals
Melissa
Melissa
Mango
Mango
Melissa
Melissa
Christopher Esber
Christopher Esber
Free People
Free People
Sun Jellies
Sun Jellies
Loewe
Loewe

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.