До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зірковий камбек: велике повернення джинсів кльош

Джинси кльош повертаються цієї осені. Улюблений фасон гіпі підкорив подіуми, вулиці модних столиць та колекції популярних брендів. Фаворитами сезону знову стануть виразні джинси кльош, які були найбільш популярні в 1960-х роках. Їх позачасовий крій нагадує про культові стилі таких зірок, як Шер та Джейн Біркін, і водночас він ідеально пасує до трендів молодого покоління.

Дизайнери представили безліч варіантів, а їхньою додатковою перевагою є універсальність — вони будуть чудово поєднуватися і з яскравими светрами, і з класичним взуттям, і навіть з туфлями з квадратним мисом в дусі Y2K. Vogue.ua зібрав 7 способів ефектної стилізації джинсів кльош цього сезону.

Реклама

З високою посадкою – та металізованим взуттям

Rokh
Rokh

Знаменитості вже встигли полюбити розкльошені джинси з високою талією. Тепер ми бачимо їх у сильно змінених стилях, із ремінцями та в сучасних відтінках, які надають стилю оригінального характеру. Яскравим прикладом є джинси з показу Rokh, що вирізняються розкльошеними штанинами, легким денімом і поясом-баскою. Ця авангардна модель виглядає феноменально в поєднанні зі сріблястими туфлями на високих підборах і блузою-жакетом.

Джинси кльош + тренч

Gucci
Gucci

Gucci у своїй колекції чоловічого одягу сезону осінь-зима 2023/2024 представили класичні сині джинси кльош. Вони є чудовою основою для створення елегантних та мінімалістичних образів, які підходять для будь-якого випадку — від повсякденних прогулянок до ділових зустрічей. Ви можете скористатися їхньою універсальністю, поєднуючи їх із сучасним одягом, або вибрати більш витончене вбрання, що складається з класичних лоферів і бежевого тренча.

Джинси кльош блідо-блакитного відтінку з блузою з рюшами

Nina Ricci
Nina Ricci

Зі світлими джинсами ви досягнете ефекту паризького стилю. Вони є основним елементом будь-якого образу, тому про решту не варто турбуватися. Як стилізувати цю модель? Просто додайте романтичну чорну блузу з воланами.

Рожеві джинси кльош з джинсовою курткою в тон

Stine Goya
Stine Goya

Під час Тижня моди в Копенгагені Stine Goya вразили публіку пастельно-рожевими джинсовими штанами кльош, які неодмінно сподобалися б і самій Барбі. Дизайнерка поєднала їх із коротким жакетом такого самого кольору й високими підборами, прикрашеними кристалами, створивши ідеальний "канадський смокінг", який вдало вписується в тренд barbiecore.

Класичні темно-сині джинси з блузкю в стилі бохо

Lemaire
Lemaire

У свою чергу, показ чоловічого одягу Lemaire осінь-зима 2023/2024 переніс нас у минуле фасонами, які вам точно сподобаються. Лінійка містить пропозиції, натхнені стилем 1960-х, як-от розкльошені темно-сині джинси в поєднанні з блузами в стилі бохо та класичними туфлями. Це означає, що ностальгія за модою минулих десятиліть буде помітна в трендах до кінця року.

Сірі джинси кльош з ботильйонами з квадратним мисом

Courreges
Courreges

Джинси кльош створюють ефект неймовірно довгих ніг. Особливо злегка обтислі моделі з сірого деніму, як у Courrèges. Ключ до успіху — носити їх у стилі Y2K, з топами і взуттям з квадратним носком.

Джинси кльош з потертостями та светр з принтом

Egonlab
Egonlab

Варто згадати про розкльошені джинси з потертим ефектом. Такі вже встигли завоювати симпатії інфлюєнсерів. Ця виразна модель добре підійде для створення образу в стилі гранж. Не варто обмежувати їхню функціональність, тож поєднуйте їх із квітчастими блузами, джинсовими куртками та різнокольоровими оверсайз-светрами. Доповніть образ ботильйонами з квадратним носком, щоб створити сучасний та оригінальний образ.

За матеріалами vogue.mx.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.