До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Срібне взуття — головний гіт прийдешнього сезону

Якщо раніше срібне взуття носили лише на святкових подіях або червоних доріжках, то тепер це найголовніший тренд у повсякденному гардеробі. Черевики, човники, кросівки або босоніжки — срібло буквально всюди. Це факт, який треба прийняти і спробувати імплементувати у свій стиль.

Alexander McQueen
Alexander McQueen

Реклама

Ботильйони з графічними елементами Alexander McQueen, босоніжки з подвійними ремінцями від Marine Serre, естетика Y2K в колекції Ludovic de Saint Sernin, яскраві й забавні пари MSGM, металеві версії з коштовностями Rabanne або навіть класичні туфлі в колекції молодого бренду Rokh — це все взуття у відтінку металік, яке прикрашає модні подіуми брендів. Срібний колір виявився настільки універсальним, що претендує посісти місце чорного. Погодьтеся, він точно може бути таким самим шикарним і легким у стилізації, адже ви можете грати з його різноманітними варіаціями відтінків і застосовувати його в різних образах.

Rabanne
Rabanne

MSGM
MSGM

Rokh
Rokh

Ludovic de Saint Sernin
Ludovic de Saint Sernin

На вулицях модних столиць streetstyle-інфлюєнсери також використовують срібне взуття в своїх образах. Ми вже бачили, як срібні кросівки потоваришували з білими джинсами, а металеві балетки стали акцентною деталлю базового і зрозумілого одягу, як-от блакитні джинси, біла футболка і маскулінний жакет. До того ж срібне взуття можна міксувати з вузькими штанами з розрізами і напівпрозорою сукнею, трикотажним вбранням або шовковими спідницями. Більше прикладів дивіться в нашій галереї.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.