До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Baggy джинси — головний фасон сезону осінь-зима 2023/2024

Мішкуваті джинси — тренд, який домінуватиме прийдешнього сезону. Впізнавані за низькою талією та різкими лініями, ці джинси пережили свою першу хвилю популярності в США у 1990-х роках. Ця тенденція, відносно суперечлива на той час, полягала в носінні джинсів нижче лінії талії, іноді навіть відкриваючи спідню білизну. Десять років по тому репери присвоїли цю нову стилізацію і зробили її важливою рисою своєї модної ДНК. Так народилися baggy джинси.

Виступ Тупака в Чикаго, березень 1994 року
Виступ Тупака в Чикаго, березень 1994 року

Реклама

Прийдешнього сезону дизайнери намагаються переосмислити цей силует. У Gucci мішкуваті джинси залишаються вірними своїй невимушеній естетиці, але набувають утилітарного характеру робочого одягу, тоді як Victoria Beckham представляють їх у шикарній та фемінізованій версії.

Gucci
Gucci

Victoria Beckham
Victoria Beckham

Однією з тих, хто популяризує цей тренд, є Джіджі Гадід. Поза подіумами топмодель часто вибирає зручне та легке вбрання. У Нью-Йорку Гадід гуляла в синіх мішкуватих джинсах, які доповнила в’язаним светром білого кольору, сумкою-кроше Prada, а також гарним багатошаровим намистом — ідеальний образ на кінець літа і початок осені.

Дженніфер Лопес, зі свого боку, зробила ставку на ефектну модну комбінацію: мішкуваті джинси від Icon Denim у поєднанні з білим кроптопом Brunello Cucinelli. Цей образ відсилає до вбрання, яке вона та інші зірки R&B носили в 1990-х. Співачка завершила його сумкою Chiquito від Jacquemus бежевого кольору, парою кросівок і золотими каблучками Jennifer Fisher.

Емілі Ратаковскі також наважилася створити образ, натхнений естетикою Y2K: синій топ Réalisation Par, сірі baggy джинси та пара білих кедів Vans.

Емілі Ратаковські
Емілі Ратаковські

Як справжня it-girl, Гейлі Бібер вкотре підтвердила своє розуміння актуальних трендів у Лондоні. Модель з'явилася в baggy джинсах Martine Rose в поєднанні з білим топом Éterne, тренчем Magda Butrym і кросівками Nike.

Гейлі Бібер
Гейлі Бібер

Кеті Голмс довела, що мішкуваті джинси можуть чудово доповнити елегантний і жіночний образ. У Нью-Йорку її помітили у вбранні Chanel: baggy джинсах із логотипом, твідовому жакеті та актуальних чорних балетках.

Кеті Голмс
Кеті Голмс

Текст: Chloé Castanheira

За матеріалами vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.