До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Коричневі джинси — головна альтернатива класичним синім цієї осені

Коли ми думаємо про денім, спершу на думку спадають такі кольори, як-от індиго, білий, кремовий та чорний — класичні відтінки, які точно є в кожного у шафі. Однак тепер, коли мода, здається, повертається до 2000-х, оновлений варіант — коричневий денім — справляє великий фурор. Гейлі Бібер, Софія Річі та Ельза Госк уже встигли піддатися чарам цього нового тренду.

Lemaire
Lemaire

Реклама

Винайдений у ХІХ столітті денім, культова бавовняна саржа, протягом останніх двохсот років був у використанні у всіх і кожного: у фермерів, голлівудських знаменитостей, гіпі, рок-зірок. Можливо, саме з цієї причини дизайнери не припиняють фантазувати та заново винаходити застосування деніму кожного сезону. Найбільш впізнаваний вид джинсів, синій індиго з великими кишенями, запатентували 1873 року кравець Джейкоб Девіс і власник текстильної компанії Леві Страусс. У п'ятдесятих роках ХХ сторіччя цей одяг став емблемою бунтарської і непокірної молоді, що уособили Джеймс Дін і Марлон Брандо.

Джеймс Дін
Джеймс Дін

Досі індиго та чорний були улюбленими кольорами деніму, але цієї осені знаменитості та модні подіуми радять надавати перевагу деніму в коричневих тонах. До того ж коричневі джинси можна поєднувати з іншими трендами, як-от байкерські черевики та шкіряні куртки.

Гейлі Бібер
Гейлі Бібер

Софія Річі, зі свого боку, також вирішила замінити класичні джинси кольору індиго на більш осінню модель Eglitta від The ​​Row і вельветову куртку в тон. Образ доповнюють човники в нюдових тонах, шкіряна мінісумка та протисонцеві окуляри Saint Laurent.

Софія Річі
Софія Річі

Коричневий, особливо його шоколадний відтінок, може бути таким самим елегантним, як і чорний, і його так само легко поєднувати. У хід підуть різноманітні пісочні тони, зокрема бежевий, кремовий тощо. Окрім цього, колекції осінь-зима 2023/2024 однозначно заявили: якщо джинси карго, то навіть краще.

Дизайнери та модні бренди вже почали експериментувати з коричневим денімом, хоча поки роблять це дещо боязко. Givenchy представили власну версію тренду — модель карго в поєднанні з бежевим трикотажним джемпером. Blumarine, однак, зробили вибір на користь total look, а Lemaire вважають за краще поєднувати його зі смугастим принтом. У будь-якому випадку ми впевнені, що коричневий денім стане зіркою цього сезону.

Blumarine
Blumarine

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.