До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 нових способів носити денім цього сезону

Покази сезону осінь-зима 2023/2024 продемонстрували різноманітний денім: від обʼємних та мішкуватих джинсів до джинсових речей класичних силуетів. Vogue.ua зібрав 10 нових способів носити денім саме зараз — і найкращий джинсовий одяг, у який варто інвестувати.

Джинси та майка вільного крою

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Реклама

Така комбінація — базове рішення на щодень. Видозмінюйте його відповідно до погодних умов, додаючи улюблений светр та чоботи, або кросівки, чи навіть класичні туфлі-човники.

Обʼємні джинси та яскравий кардиган

Loewe
Loewe

Джинси оверсайз-крою продовжують користуватися неабияким попитом. Цієї осені робіть ставку на них та яскраві кольори, зокрема на кардигани таких відтінків. Урівноважити модний ансамбль допоможе сумка розміру XXL.

Обʼємна джинсова куртка та спідниця

Versace
Versace

У цьому сезоні "канадський смокінг" видозмінюється, віддаючи першість не джинсам, а спідниці та обʼємній куртці, ніби позиченій з чоловічого гардероба. Рекомендуємо додати стримані аксесуари: чорні сумку, туфлі та шкіряні рукавички.

Вузькі джинси та топ "друга шкіра"

Diesel
Diesel

Вузькі штани, що визначили стиль 1950–1960-х років, а згодом повернулися на початку другого тисячоліття, як і будь-який вагомий тренд, мали свій пік і занепад. Та цього сезону вони повертаються на модну арену з новою силою. Це стосується і джинсів. До пари вибирайте топ "друга шкіра", що повторюватиме вигини тіла.

Структуровані джинси і корсет

Alexander McQueen
Alexander McQueen

Корсет із деніму — стильний та вишуканий елемент жіночого гардероба. Цієї осені наслідуйте приклад Alexander McQueen та стилізуйте його з темно-синіми джинсами кльош.

Потерті джинси та ошатний топ

Coperni
Coperni

У новому сезоні ошатні топи, що завжди є головними атрибутами найгучніших вечірок, перемістилися з танцполів у щоденний гардероб. Дизайнери радять поєднувати їх із денімом, а точніше — із джинсами з потертостями, розрізами та вирізами.

Легкі джинси та об'ємна сукня

Molly Goddard
Molly Goddard

Модна формула "сукня поверх штанів" навіть через декілька сезонів продовжує тримати лідерство та викликати захоплення. Цієї осені вибирайте легкі джинси та обʼємну сукню, як-от напівпрозора модель Molly Goddard.

Спідниця максі та трикотаж

Victoria Beckham
Victoria Beckham

Трикотаж — такий самий головний герой осінньо-зимового періоду, як і денім. Робіть вибір на користь асиметричної максіспідниці, як у Victoria Beckham, та светра оверсайз із довгими рукавами.

Подвійний денім

Alaїа
Alaїа

Double denim — один із улюблених модних прийомів зірок вуличного стилю. Джинси фасону balloon та приталений жакет — кращий вибір цього сезону: підтверджують Alaїа.

Мішкуваті джинси та сорочка в смужку

Gucci
Gucci

Gucci представили новий погляд на офісний дрескод. Його головний атрибут, смугасту сорочку, тепер варто поєднувати з baggy джинсами, класичним тренчем та замшевими лоферами.

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.