До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Оксамитовий жакет — модна покупка цього сезону

Естетика 1970 років вже кілька сезонів поспіль присутня в наших гардеробах. Після повернення барвистих колготок настала черга полюбити знову оксамитові жакети. Адже цей матеріал, який давно вважався застарілим, тепер займає ключові позиції в колекціях брендів і в гардеробах streetsyle-зірок. Маскулінного крою або приталений, гладкий або в рубчик: оксамитовий жакет можна знайти всюди на вулицях і доповнити їм модні образи цієї весни.

Реклама

Оксамитовий жакет часто ми бачили на подіумах не тільки у весняних колекціях, а й ще у сезоні осінь-зима 2024/25, тож можете не хвилюватись про актуальність покупки. Dries Van Noten представили приталений коричневий вельветовий блейзер, який міксувався з жовтим і рожевим одягом. Тим часом Tommy Hilfiger комбінували його з довгою спідницею, темно-синім светром і сорочкою з великим коміром.

Tommy Hilfiger осінь-зима 2024/25
Tommy Hilfiger осінь-зима 2024/25

Dries Van Noten осінь-зима 2023/24
Dries Van Noten осінь-зима 2023/24

Оксамитові блейзери, частіше навіть вельветові, обирають зірки і streetstyle-активістки. Нещодавно Ріта Ора одягнула його в образі, гідному 1970-х років. Вона поєднала темний вельветовий ансамбль з бежевою сорочкою з гострим комірцем. Доповнили вбрання ретро-окуляри та шкіряна сумка з тисненням під крокодила. Тим часом Джордан Деніелс одягла оксамитовий жакет в оверсайз-версії, недбало накинувши на плечі, а Таму Макферсон носила коричневий вельветовий жакет зі штанами в тон. До свого силуету вона додала тренч, білі лофери на підборах і рожеву шкіряну сумку.

Ріта Ора
Ріта Ора

Таму Макферсон
Таму Макферсон

Гейлі Бібер
Гейлі Бібер

Прихильниця коричневого кольору Гейлі Бібер вибрала піджак шоколадних відтінків і додала його до образу, що складається з базових речей: білої футболки, широких джинсів, кросівок і чорної сумки. У Парижі Жанна Дамас одягла бежевий оксамитовий жакет поверх сорочки, прямих джинсів і чорних слінгбеків, Джильда Амбросіо вибрала фіолетовий піджак у поєднанні з бузковою сукнею, босоніжками Rose Loewe та міні-сумкою Puzzle, а Кайя Гербер одягла оксамитовий жакет простого силуету у парі з чорним топом, прямими джинсами і темно-синіми Converse.

Кайя Гербер
Кайя Гербер

Жанна Дамас
Жанна Дамас

Джильда Амбросіо
Джильда Амбросіо

За матеріалами: vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.