До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Спортивні штани + елегантне взуття — улюблена формула модниць цього літа

Цього року спортивний одяг завдяки своїй практичності стає все більш популярним, але з більш сучасним і витонченим відтінком. Знаменитості та дизайнери перейняли цю тенденцію, вивівши її на новий рівень. Streetstyle-зірки завзято поєднують знамениті спортивні штани adidas із трьома смугами з елегантними аксесуарами, взуттям та іншими елементами гардероба. Джинси залишилися позаду, поступившись місцем спортивним штанам, тож vogue.ua зібрав 4 способи носити їх із вишуканим взуттям уже зараз.

Реклама

Спортивні штани + балетки + тренч

Щоб створити шикарний образ, поєднуйте штани adidas із балетками та тренчем. Виберіть спортивні штани сучасного крою з елегантними деталями, класичні балетки та доповніть образ легким тренчем нейтральних тонів, наприклад, бежевим або сірим, для елегантного та позачасового завершення. Таке вбрання ідеально пасуватиме для щоденних виходів.

Спортивні штани + лофери

Щоб носити спортивні штани із лоферами та мати стильний вигляд, обирайте приталений крій та класичні кольори, як-от чорний, червоний або темно-синій. Поєднуйте штани з білою футболкою або сорочкою для збалансованого образу. Також варто додати шкіряні двоколірні лофери. Прості аксесуари, як-от мінімалістичний годинник, стануть завершальним штрихом цього сучасного вбрання.

Спортивні штани + туфлі з круглим носком

Алекса Чанг римує штани adidas із туфлями з круглим носком, щоб створити сучасний та елегантний образ. Робіть ставку на модель бордового кольору, приталену білу блузу чи елегантний топ та структурований блейзер. Туфлі-човники з круглим носком нейтральних тонів ідеально доповнять ансамбль, а завершить його мінімалістична сумка.

Спортивні штани + контрастні балетки

Цього літа зробіть вибір у бік спортивних штанів із завищеною посадкою та металізованих балеток, щоб створити яскравий і витончений контраст. Комбінуйте комплект з укороченим топом, щоб врівноважити неформальність штанів.

За матеріалами vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.