До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші лофери цієї весни

Лофери — це взуття, яке супроводжує нас на багатьох етапах життя, починаючи зі шкільної форми. Ці туфлі заново винайшли себе, щоб і надалі крокувати подіумами сезон за сезоном. Завдяки головним аксесуарним трендам весни-літа 2023, а також іконам стилю, ми знаємо, які саме лофери стануть головними цієї весни. Gucci, Jacquemus, Paco Rabanne та Stefan Cooke також зробили ставку саме на це взуття.

Масивні лофери

Вони, безсумнівно, є одним із найпопулярніших варіантів традиційного взуття. Великі платформи можна було побачити і на вулицях, і на подіумах, і в брендових магазинах. Jacquemus представили їх у своїй колекції Le Raphia з гострим мисом та закругленими підошвами в супроводі шортів у чорно-білий горошок.

Реклама

Гейлі Бібер
Гейлі Бібер

Головною прихильницею таких лоферів можна вважати Гейлі Бібер. Модель поєднує їх із джинсами, колготками та мінісукнями, шкарпетками та спідницями. Очевидно, що універсальність — це прикметник, який супроводжує цей тип взуття: воно ідеально пасує і до вечірнього образу, і до повсякденного.

Матільда Джерф
Матільда Джерф

Матільда Джерф, королева данського стилю, також приєдналася до цього тренду, і лофери Prada стали частиною її гардеробу. Трикутний логотип тріумфував серед знаменитостей та впливових людей.

Лакові лофери

Одним з найкласичніших варіантів є лакована шкіра. У версії без платформи вони найбільше нагадують шкільний стиль, який мав чималий вплив на індустрію моди. Gucci — це бренд, який часто демонструє тренд preppy, і на своєму останньому весняно-літньому показі 2023 вони здивували спільноту двома пропозиціями лоферів: червоними та чорними.

Двоколірні лофери

Белла Гадід
Белла Гадід

Двоколірні лофери досі залишаються в тренді, і сестри Гадід повернули їх на вулиці. Белла поєднала їх із картатою мініспідницею та джемпером у стилі спортивного костюма. Неформальне вбрання, що контрастує з одягом її сестри Джіджі, яка віддала головну роль зеленому костюму та картатій сорочці.

Джіджи Гадід
Джіджи Гадід

Такі чорно-білі моделі надають образу самобутності, граючи з трендом, у який ми закохалися, – color blocking. Завдяки контрасту кольорів базова чорна сукня в поєднанні з ними може стати оригінальним образом.

Металеві лофери

Неможливо заперечити, що металік переживає свою нову популярність. До джинсів, ковбойських черевиків і топів приєдналися і лофери. Paco Rabanne показали їхню найсміливішу версію, долучившись до естетики motomami. Модель, представлена брендом, характеризується великою платформою, та, звісно, срібло є безсумнівним головним героєм.

Paco Rabanne
Paco Rabanne

Текст: Irene Marsal

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.