До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шкіряний бомбер — улюблена річ знаменитостей цього сезону

Торік неможливо було не помітити когось із зірок у шкіряному блейзері: всі, від Гейлі Бібер до Адама Сендлера, підтримали цей елегантний тренд. Але тепер з’явився інший жакет du jour. У цьому сезоні зіркові дівчата надають перевагу новому силуету — і це мішкуватий шкіряний бомбер.

Джіджі Гадід
Джіджі Гадід

Реклама

Зростання популярності шкіряного бомбера було неминучим, враховуючи його присутність у колекціях осінь-зима 2023/2024. The Attico, Saint Laurent, Magda Butrym і The Row зі своїми моделями швидко знайшли шанувальниць, зокрема в особах Розі Гантінгтон-Вайтлі та Гейлі Бібер. Не дивно, що ця куртка переживає такий сплеск цікавості до себе: вона додає дещицю маскулінності до будь-якого вбрання. Вже згадана Гейлі Бібер часто поєднує цей верхній одяг із романтичними жіночними речами: із сукнею кольору лаванди чи коричневими мініспідницею та светром у монохромному образі.

Емілі Ратаковські
Емілі Ратаковські

Гейлі Бібер
Гейлі Бібер

Однією з найбільших переваг шкіряного бомбера є його універсальність. Можна поглянути у спортивний бік і носити куртку з великою білою футболкою, штанами та кросівками, а можна адаптувати її для вечірнього побачення і створити контраст із атласною чорною сукнею і туфлями з гострим носком.

Бібер — не єдина знаменитість, яка випробувала всі стилістичні можливості шкіряного бомбера. Емілі Ратаковскі також вразила шанувальників своїм яскравим образом. Модель є відомою прихильницею обʼємної куртки: вона носить її з бра і спідницею Sandy Liang та сумкою Miu Miu, а також із базовою футболкою великого розміру, джогерами та кросівками.

Гейлі та Джастін Бібери
Гейлі та Джастін Бібери

Розі Гантінгтон-Вайтлі
Розі Гантінгтон-Вайтлі

Поки багато знаменитостей віддають перевагу оверсайз-силуету, для свого бренду KHY Кендалл Дженнер розробила укорочений бомбер з пухкими рукавами. Джіджі Гадід також нещодавно випробувала укорочений шкіряний варіант. Але інші, як-от Гантінгтон-Вайтлі та зірка "Дивних див" Седі Сінк, ставлять на довжину та об'єм справжнього великого шкіряного бомбера. Розі поєднала свою куртку Saint Laurent із водолазкою тілесного кольору та чорними штанами, а Сінк пішла у бік андрогінності і вбралась у мішкуваті сині джинси та шапку-біні.

Vogue.ua зібрав наймодніші шкіряні бомбери, які варто додати до свого гардероба вже зараз.

Vince
Vince
Acne Studios
Acne Studios
Ami Paris
Ami Paris
Toteme
Toteme
Khaite
Khaite
Hommegirls
Hommegirls
Remain
Remain
Agolde
Agolde

За матеріалами vogue.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.